«Κάγκελο» η Άννα Παναγιωτοπούλου όταν πληροφορήθηκε το κασέ της Ελένης Καστάνη

Must Read

Γούρλωσε τα μάτια η Άννα Παναγιωτοπούλου μόλις πληροφορήθηκε πως η Ελένη Καστάνη έπαιρνε για κάθε επεισόδιο -σε παλαιότερη τηλεοπτική δουλειά της- 10.000 ευρώ!

Η πρωταγωνίστρια του θρυλικού «Ντόλτσε Βίτα» πήγε καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ και δεν πίστευε στα αυτιά της όταν ο παρουσιαστής έθεσε θέμα για το υπέρογκο ποσό που εισέπραττε η συνάδελφός της.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου σχεδόν θορυβήθηκε και κατηγορηματικά αρνήθηκε πως υπήρξαν αυτά τα χρήματα. Τουλάχιστον για εκείνη. «10.000 ευρώ το επεισόδιο; Ποτέ! Ούτε τότε ούτε ποτέ! Δεν υπήρχε ποτέ αυτό. Αν υπήρχε για την Ελένη Καστάνη ειδικά, μπορεί, αλλά εγώ δεν το έχω ακούσει ποτέ πουθενά αλλού» σχολίασε με σοβαρότητα.

Μάλιστα, διέψευσε και τις φήμες πως την εποχή της μεγάλης επιτυχίας που σημείωνε η σειρά «Ντόλτσε Βίτα» εκείνη ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της εποχής. «Έπαιρνα 1.000 ευρώ το επεισόδιο, όχι 10.000. Εκεί πήρα τα πιο πολλά λεφτά που πήρα ποτέ» αποκάλυψε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Από την πλευρά της η Ελένη Καστάνη, η οποία ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» χθες το πρωί και ενημερώθηκε από τη Φαίη Σκορδά για τις δηλώσεις της συναδέλφου της, δήλωσε σχετικά: «Εγώ είχα κάνει ένα guest στο “Ντόλτσε Βίτα”. Δεν ξέρω τι έπαιρνε η Άννα Παναγιωτοπούλου, αλλά φαντάζομαι πως είναι λίγα αυτά τα χρήματα. Καταρχάς τότε δεν ήταν ευρώ, ήταν εκατομμύρια. Δεν μπορεί να μην έπαιρνε πολλά χρήματα, μπορεί να μη θυμάται η γυναίκα… Κι εγώ δεν θυμάμαι μερικές φορές αν μου πεις ακριβώς, τα πολλά τα θυμάμαι πάντως» ανέφερε γελώντας η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα πόζαρε όλο στιλ με μια ρακέτα τένις στα χέρια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This