Γαμπρός για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να ντυθεί ο Γιώργος Δασκουλίδης

Must Read

Ο γνωστός τραγουδιστής, ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης με τη σύντροφό του Εύη Χατζησάββα, αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα ανεβαίνοντας μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η πρόταση έγινε μέσα στις γιορτές, η καλή του δέχτηκε κι έτσι βρίσκονται ήδη σε προετοιμασίες γάμου, ο οποίος θα τελεστεί μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσω του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1. «Έχουμε ευχάριστα νέα. Μέσα στο 2020 θα έχουμε γάμο. Έχει σχέση 10 χρόνια και της έκανε πρόταση γάμου πριν από λίγες μέρες, μέσα στις γιορτές. Το κορίτσι του δέχθηκε, μένουν μαζί στο Λαγονήσι και ετοιμάζονται να παντρευτούν μέσα στο 2020» ανέφερε χαρακτηριστικά η συνεργάτιδα της εκπομπής Νάνσυ Παραδεισανού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που επί χρόνια εμφανιζόταν στα μαγαζιά μαζί με τον κουμπάρο του Σπύρο Σπυράκο, έχει κάνει ήδη έναν γάμο κι έχει υιοθετήσει με την πρώην σύζυγό του Χέιλι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος ζει στην Αγγλία με τη μητέρα του και αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του τραγουδιστή.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Δασκουλίδης είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου με την Εύη. «Ναι, γιατί όχι; Δεν το έχω απορρίψει ποτέ, απλώς οι συνθήκες έχουν έρθει έτσι ώστε να μην το κάνω. Με έναν άνθρωπο που είσαι μαζί 9 χρόνια ουσιαστικά είσαι παντρεμένος – μένουν μόνο τα… χαρτιά. Αν πρέπει να γίνουν κι εκείνα, θα το κάνουμε, δεν είναι τίποτα. Το βασικότερο είναι το παιδί, το οποίο βέβαια και το σκέφτομαι. Είμαι παλαιών αρχών, θέλω να τα έχω τακτοποιημένα, και ίσως αυτό μου κοστίζει σε βάθος χρόνου» είχε πει τότε. Η ώρα η καλή, λοιπόν!

Δείτε επίσης: Ο Λάκης Γαβαλάς με… πατίνι στο θέατρο Γκλόρια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This