Οι ατρόμητοι Σίσσυ Χρηστίδου και Κωνσταντίνος Βασάλος μπήκαν σε… στοιχειωμένο σπίτι!

Must Read

Στη διάρκεια ενός οδοιπορικού στον Βόλο για την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» η οικοδέσποινα και ο συνεργάτης της, αψηφώντας φριχτές ιστορίες και δεισιδαιμονίες, επισκέφθηκαν την περιβόητη οικία Κοντού στα Άνω Λεχώνια του Πηλίου, όπου πόζαραν χαμογελαστοί και αγέρωχοι.

Το ρημαγμένο και ακατοίκητο για περισσότερο από 100 χρόνια αρχοντικό σχεδιάστηκε από τον Ιταλό μηχανικό Εβαρέστο ντε Κίρικο, πατέρα του ζωγράφου Τζόρτζιο ντε Κίρικο, και, παρά τις ρωγμές, την εγκατάλειψη και τα χόρτα που το πνίγουν ολόγυρα, η ομορφιά του κτιρίου, είναι απαράμιλλη.

«Σπίτι του τρόμου ή σπίτι των αναμνήσεων; Θα έμπαινες για να το εξερευνήσεις; Εμείς το κάναμε» έγραψε η παρουσιάστρια, ποζάροντας στη σελίδα της στο Ιnstagram με φόντο το σπίτι. Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο πρώην παίκτης τού «Survivor». «Είναι ή δεν είναι τελικά στοιχειωμένο; Τώρα που βράδιασε ήρθε η ώρα να δούμε. Εσύ έμπαινες μέσα;» αναρωτήθηκε σε δική του ανάρτηση στα social media, με τους χιλιάδες followers του να τον αποθεώνουν!

Ο θρύλος πάντως λέει πως μια σαύρα έπεσε στην καράφα με το γάλα των τριών παιδιών της οικογένειας που πέθαναν λίγο μετά από δηλητηρίαση. Μάλιστα, στο μνήμα τους στο νεκροταφείο του Βόλου έχουν τοποθετηθεί ένα τεράστιο μαρμάρινο τραπέζι, τρεις καρέκλες και η καράφα με μια σαύρα στο χείλος της. Μια δεύτερη εκδοχή θέλει τα παιδιά να δηλητηριάστηκαν από την υπηρέτρια του σπιτιού προκειμένου την πανάκριβη οικία να την κληρονομήσουν συγγενείς, ενώ άλλος θρύλος θέλει την οικογένεια να προσβλήθηκε από φυματίωση ή σύφιλη και να μετακόμισε.

Δείτε επίσης: Γαμπρός για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να ντυθεί ο Γιώργος Δασκουλίδης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This