Ο ρατσισμός και η βία πείσμωσαν τους Deevibes να βρουν το αστέρι τους στην μουσική (video)

Must Read

Deevibes, ένα συγκρότημα που απαρτίζεται από δυο νεαρά παιδιά, την Εβελίνα και τον Ντομινίκ, παραχώρησε μια συνέντευξη από καρδιάς στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» και πώς βρήκαν τη δύναμη και το θάρρος να μπουν στη μουσική σκηνή. Τα δύο παιδιά γνωριζόταν από πολύ μικρή ηλικία και μαζί προσπάθησαν να διαφύγουν μέσω της μουσικής από τα έντονα ενδοοικογενειακά προβλήματα.

Ο Ντομινίκ εξομολογήθηκε ότι δεν θυμάται καθόλου τον πατέρα του παρά μόνο εκείνον και τον αδερφό του να έρχονται στην Ελλάδα μαζί με την μητέρα τους και πόσο μόχθησαν για να καταφέρουν να επιβιώσουν μέσα στην καχυποψία του ρατσισμού.

«Από τη Γερμανία φύγαμε σαν κυνηγημένοι με την μητέρα μου και τον αδερφό μου. Ο πατέρας μου είχε γίνει βίαιος με τη μητέρα μου. Για 20 χρόνια δεν είχα καμία επαφή με τον πατέρα μου. Όταν τον συνάντησα, τον ρώτησα γιατί χτυπούσε τη μητέρα μου. Όταν ήρθα στην Ελλάδα βίωσα τον ρατσισμό. Οι συμμαθητές μου και η δασκάλα μου γελούσαν μαζί μου γιατί είχα διαφορετικό χρώμα και φορούσα σκουλαρίκι», είπε ο Ντομινίκ.

Η Εβελίνα από την άλλη, μίλησε για το πώς ο πατέρας της μεταμορφώθηκε μετά το διαζύγιο από την μητέρα της ενώ μάλιστα τους πήρε όλα τα έπιπλα και αναγκάστηκαν να κοιμούνται στο πάτωμα.

«Ο πατέρας μου μας έκανε ψυχολογικό πόλεμο, όταν η μητέρα μου του ζήτησε να χωρίσουν. Μέσα σε ένα βράδυ ο πατέρας μου πήρε όλα τα έπιπλα από το σπίτι, κοιμόμασταν για μήνες στο πάτωμα.»

Το νέο τους videoclip αφηγείται την ζωή τους:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This