Παρασκευή 18/6/2021

Υρώ Μανέ: «Πήγα σε οίκο ανοχής για να με βοηθήσει στον ρόλο της “Ρένας”»

Η Υρώ Μανέ, μια από τις πιο αξιοσέβαστες μορφές του θεάτρου στις μέρες μας, αγαπημένη ηθοποιός με εξαιρετικό ήθος, δίνει όλη της την ψυχή σε αυτό που έχει αφοσιωθεί.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά με sold out παραστάσεις, η «Ρένα», το βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία της Νικαίτης Κοντούρη στο Θέατρο Ακροπόλ, με την Υρώ Μανέ στον ομώνυμο ρόλο. 

Καλεσμένη στην εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η κ. Μανέ μίλησε για την εμπειρία της σε έναν οίκο ανοχής που επισκέφτηκε για να αισθανθεί και να γνωρίσει την ψυχολογία των εργαζόμενων γυναικών, ώστε να «βοηθηθεί» για τον ρόλο της:

«Είχα πάρα πολύ ανάγκη να βρεθώ σε έναν χώρο τέτοιο για να πάρω μια γεύση από το τι είναι αυτό το περιβάλλον. Πήγα λοιπόν σε οίκο ανοχής, με καλοδέχτηκαν, φίλη Τατιάνα η οποία με φιλοξένησε εκεί για τις λίγες ώρες που μίλησα με τις κοπέλες, ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Εξήγησα την αιτία που με έφερε εκεί και μοιράστηκαν μαζί μου αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Δεν μπορούσα να τις ψυχαναλύσω σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι καμιά δεν κάνει αυτό το επάγγελμα επειδή το έχει επιλέξει με χαρά. Όλα έχουν γίνει εξ ανάγκης και από πολύ δύσκολες διαδρομές».

Δείτε επίσης: H Γιώτα Νέγκα αποκάλυψε το πραγματικό της ονοματεπώνυμο (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ