Διαζύγιο «βόμβα» για τον Πάνο Κιάμο και τη σύζυγό του Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη ύστερα από 12 χρόνια γάμου

Must Read

«Κάποιος απ’ τους δύο, τελικά, θα ‘λεγε ”αντίο”. Κάποιος είχε δώρο τα φιλιά, κάποιος για φορτίο…» λέει ο Πάνος Κιάμος στην επιτυχία του «Χαρταετός», που κυκλοφόρησε το 2018. Και να που τώρα ο στίχος του μοιάζει προφητικός για τον γάμο του, που λήγει…

Σαν βόμβα έσκασε χθες στα καλλιτεχνικά στέκια η είδηση πως ο γνωστός τραγουδιστής και η γυναίκα του Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη χώρισαν, ύστερα από 12 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση τριών παιδιών, της 12χρονης Λιάνας, του 10χρονου Βασίλη και του 8χρονου Κωνσταντίνου.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της «Real Life», το ανδρόγυνο χώρισε, κατόπιν κοινής απόφασης, τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν ήδη υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Οι σχέσεις τους, ωστόσο, παραμένουν καλές και εξακολουθούν μέχρι νεωτέρας να ζουν μαζί, στο σπίτι τους στην Ανάβυσσο.

Ο Πάνος και η Ζαχαρούλα έγιναν ζευγάρι το 2003 όταν εκείνη τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του, στο κέντρο όπου εμφανιζόταν τότε, θέλοντας να τον γνωρίσει και να του εκδηλώσει τον θαυμασμό της. «Δεν χρησιμοποίησα, όμως, τη δουλειά μου για να την κερδίσω» είχε πει χαρακτηριστικά λίγα χρόνια μετά ο καλλιτέχνης, μιλώντας για τη σχέση τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2008, το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Γλυφάδας, με κουμπάρο τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Αργύρη Παπαργυρόπουλο. Τότε είχαν αποκτήσει ήδη το πρώτο τους παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί πως, καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής πορείας τους, η Ζαχαρούλα στάθηκε διακριτικά στο πλευρό του Κιάμου. Ποτέ δεν έδωσε συνέντευξη, ενώ ήταν ελάχιστες οι φορές που την είδαμε να ποζάρει δίπλα του σε κοσμικές εκδηλώσεις.

Άνθρωποι χαμηλών τόνων και οι δύο, φρόντισαν εξαρχής να βάλουν μια… κόκκινη γραμμή στα προσωπικά τους θέματα, αποφεύγοντας να τα προβάλουν. Ο Πάνος Κιάμος, που συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις του σε γνωστό αθηναϊκό μαγαζί μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια την πληροφορία για τον χωρισμό του, αν και όλα δείχνουν ότι το τέλος του γάμου του με τη Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη είναι γεγονός.

Δείτε επίσης: Η Δανάη Παππά κάνει πρόβα… νυφικού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This