Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Ο Νίκος Αντωνόπουλος βλέπει… βάθρο στο Manhunt International

Ιδού ο ωραίος Έλληνας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό ομορφιάς Manhunt International, που θα πραγματοποιηθεί στη Μανίλα των Φιλιππίνων (17-24 Φεβρουαρίου).

Λίγες ημέρες πριν από την αναχώρησή του ο Νίκος Αντωνόπουλος μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso». «Ασχολούμαι με το μόντελινγκ ενάμιση χρόνο και είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς. Με παρότρυναν προς αυτή την κατεύθυνση από το πρακτορείο μοντέλων που συνεργάζομαι. Πέρασα από κάποια κάστινγκ τον Νοέμβριο στην Αθήνα και τελικά επιλέχθηκα» λέει ο 24χρονος Νίκος, ο οποίος κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας.

«Δεν με αγχώνει ο διαγωνισμός, είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και θεωρώ ότι έχω ελπίδες να τα πάω καλά. Είδα και τους άλλους συμμετέχοντες που ανέβηκαν στη σελίδα του διαγωνισμού στο διαδίκτυο και πιστεύω ότι έχω δυνατότητες να κερδίσω ακόμη και την πρώτη θέση. Θα ήθελα να το πετύχω αυτό για τη χώρα μου. Αισθάνομαι τυχερός κι ευλογημένος γι’ αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται και φιλοδοξώ μέσα απ’ αυτήν να κάνω καριέρα μοντέλου στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα δυστυχώς μόνο σαν χόμπι μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά. Δεν μπορείς να ζήσεις από αυτήν, εκτός αν συνδυάσεις το μόντελινγκ με την τηλεόραση, ως πανελίστας ή παρουσιαστής» συνεχίζει ο ωραίος και καλογυμνασμένος Νίκος.

Δείτε επίσης: Διαζύγιο «βόμβα» για τον Πάνο Κιάμο και τη σύζυγό του Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη ύστερα από 12 χρόνια γάμου

Σπουδάζει στο Ιστορικό Αρχαιολογικό του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου και ένας από τους στόχους του είναι να γίνει ξεναγός. Όσο για την προσωπική του ζωή, κορίτσια, σας έχουμε ευχάριστα νέα: Είναι single. «Η γυναίκα που θα με γοητεύσει πρέπει να είναι όμορφη, μορφωμένη, καλλιεργημένη, να έχει κατανόηση και να μην καταπιέζει» ξεκαθαρίζει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ