Φανατική των γηπέδων η Ρένια Λουιζίδου (video)

Must Read

Η αγαπημένη ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε ότι είναι φαν του ποδοσφαίρου και των γηπέδων! Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στην εκπομπή του την καταξιωμένη ηθοποιό σ’ένα ποδοσφαιρικό πλατό με γκαζόν και τέρμα για μια απολαυστική συνέντευξη.

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε φυσικά για την επιτυχία του «Καφέ της Χαράς» ενώ εξήγησε πώς το πρόγραμμά της στο θέατρο, την βγάζει για κάποιο χρονικό διάστημα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς, στην οποία όμως θα επιστρέψει δριμύτερη.

Η κ. Λουιζίδου πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στην θεατρική παράσταση «Children» που σκηνοθετεί ο Ν. Χανιωτάκης και στην οποία η έκρηξη ενός πυρηνικού αντιδραστήρα φέρνει τρεις ανθρώπους αντιμέτωπους με την περιβαλλοντική καταστροφή αλλά και την παρακμή του ανθρώπινου είδους.

Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε μέσα στο ποδοσφαιρικό σκηνικό την μεγάλη αγάπη της για το γήπεδο ενώ παραδέχεται ότι όταν βρίσκει χρόνο, απολαμβάνει να παρακολουθεί αγώνες από την κερκίδα των οπαδών, παθιάζεται και το «ζει».

Δείτε επίσης: Λαμπερή Έλλη Στάη σε σπάνια έξοδο με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This