Στα δικαστήρια ο Δημήτρης Σταρόβας – Τι συνέβη λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του “Your Face Sounds Familiar”

Must Read

Στα «χαρακώματα» της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε τη Δευτέρα ο γνωστός ηθοποιός, κιθαρίστας και τραγουδιστής Δημήτρης Σταρόβας, εξαιτίας της κόντρας που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στον ίδιο και στην πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Espresso», έξω από το κτίριο 6, όπου εκδικάζονται αγωγές διαζυγίου, διατροφές και διαφορές γάμου, ο γνωστός για το χιούμορ του καλλιτέχνης στέκει πιο σκυθρωπός από ποτέ, κρατώντας νευρικά ένα τσιγάρο στο χέρι του. Λίγα λεπτά νωρίτερα, είχε βγει από την τελευταία αίθουσα του διαδρόμου, όπου συζητήθηκε η αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του η πρώην σύζυγός του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Δείτε επίσης: Η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Supergirl» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision

Η υπόθεση, που είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019 αλλά αναβλήθηκε, οδήγησε για ακόμα μία φορά τον 56χρονο ηθοποιό στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, το οποίο θα αποφανθεί τους επόμενους μήνες για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι. Αυτήκοος μάρτυρας που βρέθηκε δίπλα στον ηθοποιό τον άκουσε να μιλά εξαιρετικά απογοητευμένος για τη στάση που κρατά απέναντί του η πρώην σύζυγός του, στάση που φέρεται ότι οδηγεί στην αποξένωσή του από την πολυαγαπημένη του μοναχοκόρη, η οποία βρίσκεται στην εφηβεία. Αλλωστε, έχει μεγάλη αδυναμία στην Εβελίνα, η οποία αποτελεί και τον κύριο λόγο που έκανε επί σειράν ετών την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη… Πατήσια – Κολιάτσου!

Οι δύο πρώην σύζυγοι, που, αν και χωρισμένοι αρκετά χρόνια, διατηρούσαν μέχρι πρότινος καλές σχέσεις, ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό. Ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει και πάλι θέση κριτή στο «YFSF», που ξεκινά αυτή την περίοδο, φαίνεται ότι διανύει μια δύσκολη φάση στη ζωή του και πρωταρχικό μέλημά του είναι να προστατεύσει με κάθε τρόπο τη σχέση του με τη 16χρονη Εβελίνα. Οπως έχει πει ο ίδιος ο αγαπημένος καλλιτέχνης, έχει στο ενεργητικό του δύο γάμους, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της γυμνάστριας Αννας Σταθάκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This