O Ηλίας Ηλιόπουλος με το αποξηραμένο burger από outsider έγινε φαβορί στο MasterChef (video)

Must Read

O 25χρονος Ηλίας Ηλιόπουλος εμφανίστηκε στις οντισιόν του MasterChef για να μαγειρέψει λαβράκι ποσέ με χόρτα. Με μια καλλιτεχνική αύρα, σαν ήρεμη δύναμη και με στυλ λίγο φευγάτο, είδαμε τον Ηλία να πιέζεται αρκετά, να ιδρώνει, να καίει μια κατσαρόλα, να παραβράζει τα χόρτα του, να μην μπορεί να φιλετάρει σωστά το ψάρι και γενικά, όπως θα δείτε και στο βίντεο… όλα πήγαν στραβά! Ωστόσο φάνηκε σίγουρος ότι θα μαγέψει τους κριτές με το μυστικό συστατικό που δεν προβλέπεται στους κανόνες του παιχνιδιού αλλά εκείνος κατάφερε να το εντάξει.

Όταν ήρθε η στιγμή να εμφανιστεί μπροστά στους κριτές, πάλι τα «θαλάσσωσε» λέγοντας πώς κύριος στόχος του είναι να περνάει περισσότερο χρόνο με τον εαυτό του και την οικογένειά του γι αυτό όνειο του είναι να γίνει εισοδηματίας, οπότε και θα ξεκινήσει με ένα εστιατόριο… Θα φανταζόταν κανείς ότι δεν ήταν μια σωστή απάντηση για τον κ. Κοντιζά κυρίως, όμως οι κριτές εκτίμησαν την ειλικρινεία του. 

Το cheeseburger από τα McDonald’s

Αφού πρόλαβε και ετοίμασε το πιάτο του ακριβώς τη στιγμή που έληγε ο χρόνος, ο ίδιος αποκάλυψε το μυστικό συστατικό του, ένα cheeseburger από τα McDonald’s το οποίο είχε αποξηράνει στο φούρνο, το έτριψε και το έκανε.. μπαχαρικό!

Και ενώ ο σκηνοθέτης μας παρουσίασε τον Ηλία ως τύπο που ήρθε απλά να τρολλάρει… Τελικά ο Ηλίας και ποδιά πήρε και συγχαρητήρια για την φαντασία του στην κουζίνα!

Στηρίζουμε Ηλία!

Δείτε επίσης: Ο Τέρης Χρυσός βγήκε νικητής από την επέμβαση ανοιχτής καρδιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This