Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με ενοχλεί πολύ να μπαίνουν άτομα από ριάλιτι στην υποκριτική» (video)

Must Read

Καλεσμένος του εβδομαδιαίου talk show «Τετ-α-τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος στο ΡΙΚ βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μακροχρόνια σχέση του με τη σύζυγό του, ενώ εξέφρασε και την άποψή του για την «εισβολή» των… μη ηθοποιών στο χώρο της υποκριτικής.

«Με ελκύει περισσότερο η προσωπική μου ευαισθησία και καλαισθησία και η εξέλιξη μέσα στα χρόνια, παρά να έχω έναν γεμάτο τραπεζικό λογαριασμό. Δεν είχα ψυχολογικό κόστος όταν πούλησα τα σπίτια μου, γιατί είχα κάνει πράξη το όραμά μου», είπε, αναφερόμενος στις «θυσίες» που έχει κάνει για την τέχνη του.

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ-ΤΑΣΟΣ ΤΡΥΦΩΝΟΣ-τετ α τετ
με τον Τάσο Τρύφωνος στα γυρίσματα του «Τετ-α-τετ»

Όταν ρωτήθηκε, εξάλλου, για τη σχέση του με την Έφη Μουρίκη, παραδέχτηκε ότι εκείνη ήταν που τον άλλαξε: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 31 χρόνια. Βρήκα την αδελφή ψυχή. Δεν ήμουν έτσι».

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΕΦΗ
με τη σύζυγο, Έφη Μουρίκη

«Με ενοχλεί πάρα πολύ όταν βλέπω να εισβάλλουν στο χώρο μας άτομα που είναι άσχετοι με την υποκριτική, γιατί δεν κάνουμε την ίδια δουλειά. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η δουλειά μας δεν είναι εύκολη και δε στηρίζεται μόνο στον ναρκισσισμό και πόσο γνωστός και δημοφιλής είσαι», απάντησε σε σχετική ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος, που επέμεινε, ρωτώντας τον τι θα έκανε, εάν του πρότειναν να συνεργαστεί με κάποιον παίκτη ριάλιτι: «Θα αντιδρούσα. Δεν κάνω την ίδια δουλειά. Είναι όπως εγώ να παρουσιάσω μια εκπομπή. Εγώ δεν κάνω, δεν την ξέρω αυτή τη δουλειά, ο άλλος γιατί πρέπει να έρθει στη δική μου;», κατέληξε ο δημοφιλής ηθοποιός.

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ κλελια ρενεση μην αρχιζεις τη μουρμουρα
με την Κλέλια Ρένεση στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Διαβάστε επίσης: Ίδια η μαμά της η 15χρονη κόρη της Μαρίας Παπαλάμπρου (video)

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

https://vimeo.com/389314910

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This