Η Σεμίνα Κατσίβα από το «Hell’s Kitchen» στον… παράδεισο του «MasterChef»

Must Read

Δεν παίρνουν σβάρνα μόνο οι υποψήφιοι καλλίφωνοι και οι υποψήφιες καλλίφωνες τα μουσικά τάλεντ σόου, όπως έχουμε διαπιστώσει στο παρελθόν, αλλά και οι παίκτες μαγειρικής – για μια θέση στον ήλιο ή, καλύτερα, για μια θέση στην TV, ακόμα και οι νεαροί και οι νεαρές που ασχολούνται με τις κατσαρόλες.

Με έκπληξη είδαμε προχθές τη Σεμίνα Κατσίβα στο «MasterChef», ενώ η ίδια είχε δοκιμάσει την τύχη της και στο «Hell’s Kitchen» του Εκτορα Μποτρίνι! Αποτέλεσμα; Να πάρει… φωτιά το twitter και το YouTube από τα σχόλια των χρηστών με την επίμονη τηλεμαγείρισσα.

Η Σεμίνα Κατσίβα μπήκε με άγχος στην αίθουσα των κριτών για να παρουσιάσει το πιάτο της, όμως οι προετοιμασίες της δεν είχαν πάει καθόλου καλά.

Όπως είπε η 21χρονη, οι γονείς της δεν είναι καθόλου… fans του επαγγέλματος, καθώς και οι δύο είναι γιατροί. Ο πατέρας της είναι καρδιολόγος και η μητέρα της πνευμονολόγος, και δεν ήταν υποστηρικτικοί στην απόφαση της κόρης τους να ακολουθήσει το επάγγελμα που αγαπούσε από μικρή.

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά η επίδοξη σεφ, ο πατέρας της δεν τη συνόδευσε ούτε στο πλατό της εκπομπής! «Στα 14 του είπα ότι δεν θέλω να δώσω πανελλήνιες. Από τα επτά έβλεπα τα ζαχαροπλαστεία και έλεγα: “Αχ, μακάρι να είχα και εγώ ένα τέτοιο…” Αντί να είχα μια κούκλα, έλεγα να έχω ζαχαροπλαστείο» είπε.

Η νεαρή, που παντρεύτηκε πριν από δύο εβδομάδες, έκανε μπακαλιαροκροκέτες και τελικά, παρά τα λάθη στην προετοιμασία, πήρε την πολυπόθητη ποδιά με δύο «ναι». Αυτό όμως που ξέχασε να δηλώσει η Σεμίνα είναι πως είχε λάβει ξανά μέρος σε ριάλιτι μαγειρικής.

Η Σεμίνα είχε λάβει μέρος στο «Hell’s Kitchen» του Έκτορα Μποτρίνι στον ΑΝΤ1 και δεν ήταν απλώς μια υποψήφια… Ήταν από τις σεφ που είχε φτάσει στην τελική φάση πριν από δύο χρόνια… Τότε δήλωνε όμως 25 χρονών και ήδη παντρεμένη, και είχε διαφορετικό χρώμα μαλλιών. Το twitter, φυσικά, σάστισε με την παίκτρια που μικραίνει αντί να μεγαλώνει…

Δείτε επίσης: Σε βαρύ πένθος ο Σάκης Ρουβάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This