Η Μαρία Καζαριάν πάει Λούτσα με καρτελάκι στο μπουφάν και παπούτσια 700 ευρώ (video)

Must Read

Η Μαρία Καζαριάν στο σημερινό της concept βρήκε ότι είχε πρόχειρο στην ντουλάπα της και έφυγε για Λούτσα. 

Φόρεσε λοιπόν ένα σκισμένο τζιν, ένα μπλε πουλόβερ, ένα τζάκετ με αστέρια και αυτά τα παπούτσια «κοθρόνες» που εμείς οι άσχετοι με την μόδα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί έχουν γίνει τόσο trend.

Ωστόσο, ξέχασε να βγάλει το καρτελάκι από το μπουφάν, γιατί όπως είπε δεν ήταν δικό της και έπρεπε να το επιστρέψει, με τους κριτές να την κατακεραυνώνουν για το απαράδεκτο ατόπημα, και τον Στέλιο Κουδουνάρη να σχολιάζει: «Μη μου πεις ότι έδωσες 700 ευρώ γι αυτά τα παπούτσια…!»

Ο Λάκης Γαβαλάς φρόντισε να της εξηγήσει από που προήλθε η ονομασία της περιοχής «Λούτσα» όμως εμείς γίνουμε γραφικοί και θα σχολιάσουμε ότι «μπέρδεψε τη Λούτσα με την… βούρτσα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This