Πόλεμος στο My Style Rocks με Κρήτη-Κύπρο: Οι «βλαχάρες» και τα βρισίδια της Δήμητρας Αλεξανδράκη (video)

Must Read

Χαμός στο πλατό του My Style Rocks με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να βγαίνει εκτός εαυτού και τον σκηνοθέτη να φορτώνει στα «μπιμπ» την σκηνή.

Ο καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Δήμητρα και Τζώρτζια Παναγή όταν η πρώτη διέκοψε την κριτική της δεύτερης κατά την βαθμολογία της Κορίνας και της είπε ότι όσα λέει είναι «άκυρα». Η Δήμητρα συνέχισε με μια μαντινάδα και η Κύπρια Τζώρτζια την αποκάλεσε «βλαχάρα».

Σε παραλήρημα η Δήμητρα «συγγνώμη αποκαλείς τους Κρητικούς βλάχους;»

«Εσένα αποκάλεσα έτσι για τον τρόπο που μιλάς» απάντησε η Τζώρτζια

«Δηλαδή λες ότι οι Κρητικοί, ο τρόπος που μιλάνε είναι βλαχαδερά και ότι δεν ξέρουμε να μιλάμε; Δηλαδή εσύ που είσαι Κύπρια και ο τρόπος που μιλάτε στην Κύπρο, τι είσαστε;» συνέχισε η Δήμητρα.

Η Τζώρτζια προσπάθησε να το σώσει και να εξηγήσει ότι αυτό που την ενόχλησε ήταν ο τρόπος που την διέκοψε η Δήμητρα, όμως εκείνη συνέχισε «κατηγορείς τους Κρητικούς ενώ στην Κύπρο μιλάτε πολύ χειρότερα»!

«Ελα δεν μπορώ γίνομαι έξαλλη, μου έρχεται η άλλη από την Κύπρο και θα γυρίσει να μου πει εμένα για την Κρήτη, έλα τώρα τράβα πίσω και μη τους πεις πως μιλάνε έτσι, μιλήστε γαλλικά στην Κύπρο», συνέχισε η Δήμητρα που έβραζε από τα νεύρα της και έχανε και λίγο την σύνταξη. «Μιλάτε πολύ χειρότερα και σε ενόχλησε η προφορά που έχουμε εμείς στην Κρήτη».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με «μπιπ» και πρέπει να διαβάσετε τα χείλη της Δήμητρας για να καταλάβετε όλα όσα ήθελε να πει.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Καζαριάν πάει Λούτσα με καρτελάκι στο μπουφάν και παπούτσια 700 ευρώ (video)

https://vimeo.com/389539700

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This