Η απάντηση της Φαίης Σκορδά στον Νίκο Μουτσινά: «Ο… Άρης μου είναι μια χαρά» (video)

Must Read

Πληροφορίες για τον… Άρη της έδωσε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και αφήνοντας άναυδους τους συνεργάτες της. Και μιλάμε για τον πλανήτη Aρη, όχι για κάποιο πρόσωπο, αν αυτό νομίσατε.

Ο Aρης λοιπόν, που αστρολογικά είναι ο πλανήτης της ενστικτώδους ενέργειας και συνδέεται με το ένστικτο της επιβίωσης και τη σεξουαλικότητα, αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά του για την ξανθιά παρουσιάστρια, όπως η ίδια δήλωσε αινιγματικά. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Oλα ξεκίνησαν την Τρίτη, όταν η Λίτσα Πατέρα έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» την ώρα που ο παρουσιαστής έλεγε τα ζώδια στους τηλεθεατές.

«Aρης στον Σκορπιό είναι ο πιο σεξουαλικός και ο πιο επαναληπτικός Aρης που μπορεί να υπάρχει» είπε η γνωστή αστρολόγος στην κουβέντα και ο Μουτσινάς δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει: «Ο Aρης της Φαίης σε τι φάση είναι Η Λίτσα Πατέρα φυσικά απέφυγε να δώσει απάντηση, αλλά την Τετάρτη το πρωί μία έκπληξη περίμενε τόσο την ίδια όσο και τον Μουτσινά.

Η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να απαντήσει στον παρουσιαστή, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, μια και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αποκαλύψεις. «Νίκο μου, άκουσέ με λίγο, ο Άρης μου είναι μια χαρά. Είναι στα καλύτερά του» είπε με ένα μεγάλο και μυστηριώδες χαμόγελο η οικοδέσποινα του «Πρωινού» και ο νοών νοείτω!

Δείτε επίσης: Το μυστικό του διάσημου σεφ Σωτήρη Κοντιζά για τη Δανάη Λουκάκη από τις «Άγριες Μέλισσες»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=7shyNHUN4Z0&feature=emb_title

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This