Παρασκευή 18/6/2021

O Κουδουνάρης συνεχάρη την Ευρυδίκη που πολέμησε τον καρκίνο με γενναιότητα, αλλά της έβαλε «κεράκι»! (video)

O Στέλιος Κουδουνάρης, κατά την εμφάνισή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks», τής πρότεινε να «αρπάξει» την ευκαιρία να γίνει role model για τις γυναίκες της ηλικίας της και όχι μόνο!

«Είσαι μια γυναίκα που έχει περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, καρκίνο. Και ήσουν έναν χρόνο στο νοσοκομείο, έχεις ταλαιπωρηθεί και είσαι εδώ δυνατή, πιο δυνατή, ενδεχομένως, από ποτέ. Είσαι στην τηλεόραση, έχεις ένα βήμα για να εμπνεύσεις πάρα πολλές γυναίκες και άνδρες και κόσμο που αντιμετωπίζει ή έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πράγμα και δεν έχουν/είχαν όλοι την ίδια δύναμη με σένα. Και, πραγματικά, θα ήθελα να σου πω να πάρεις αυτή την ευκαιρία, αυτού του τηλεοπτικού χρόνου που έχεις και να γίνεις παράδειγμα για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Γιατί δεν γεννήθηκαν όλοι δυνατοί. Εσύ γεννήθηκες αγωνίστρια, έτσι δείχνεις. Μην αδικείς άλλο τον εαυτό σου», ήταν το μήνυμα-παρότρυνση του ταλαντούχου σχεδιαστή και κριτή του «My Style Rocks» προς την 34χρονη παίκτρια, που πάντα βρίσκει τρόπους να κλέβει την παράσταση.

ευρυδικη soula glamorous

Διαβάστε επίσης: H Μαρία Διακοπαναγιώτου είναι μια «ευαίσθητη νταλίκα» που χορεύει μπαλέτο (video)

Όταν, όμως, ήρθε η ώρα ο Κουδουνάρης να προχωρήσει στην κριτική του, το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά χαροποίησε την Ευρυδίκη, καθώς της έβαλε, για μια ακόμη φορά, άσο!

ευρυδικη ασος κουδουναρη

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ