Του… αιδοίου το πανηγύρι με αυτοσχέδια στιχάκια του Σταμάτη Κραουνάκη (video)

Must Read

Kακός χαμός με τον Σταμάτη Κραουνάκη! Οι αυτοσχέδιοι σατιρικοί στίχοι του που ακούστηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας, όπου ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού έκοβε την πίτα του, στάθηκαν αφορμή για να γίνει του… αιδοίου το πανηγύρι.

«Εα, έα, έα, να μείνουνε τ’ αρχαία / Να μείνουνε in situ / Αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του/ Ιου, ίου, ίου / Αυτού του υπουργείου / Πολύ αμφισβητείται εν τέλει η τιμή του!» Ε, ύστερα από αυτά τα στιχάκια που τραγούδησε ο μουσικοσυνθέτης δεν ήθελε και πολύ για να ξεσπάσει ντόρος! Αρκετοί από τους παρισταμένους δεν επανέλαβαν τραγουδιστικά τον επίμαχο στίχο όταν ο καλλιτέχνης το ζήτησε, υπήρξαν άλλοι που χειροκρότησαν, ενώ υπήρξαν και αρκετοί που αντέδρασαν και έφυγαν από την αίθουσα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Νωρίτερα ο εκκεντρικός μουσικοσυνθέτης στην ίδια αίθουσα είχε μιλήσει για την υπόθεση των πνευματικών δικαιωμάτων και την απόφαση της Λίνας Μενδώνη να δώσει άδεια στην ΕΔΕΜ, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να λέει από μικροφώνου «δεν χαίρομαι, μας πέταξαν καυτή πατάτα».

Πάντως, μετά τον κακό χαμό ο Κραουνάκης έσπευσε με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook να δικαιολογήσει τα επίμαχα στιχάκια και όσα αναπαράχθηκαν από σάιτ γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά την πλάκα στην αυτοσχέδια Παράβασή μου. Τα σάιτ αυτά θεωρούν αυτονόητο ότι όταν μιλάω για εχθρό και το μ@@νι του, εννοώ κάτι συγκεκριμένο; Πώς παίρνουν αυτή την πρωτοβουλία; Ο Εχθρός είναι κάτι μη προσδιορισμού».

https://vimeo.com/390445392

Δείτε επίσης: Μετανάστρια του έρωτα η αισθησιακή Ιωάννα Μπέλλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This