H Aθηνά Οικονομάκου εξηγεί πώς βίωσε ο Φίλιππος Μιχόπουλος την δημοσιότητα (video)

Must Read

H τηλεοπτική ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό, η Αθηνά Οικονομάκου, βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά για αποκάλυψε προσωπικές και επαγγελματικές πτυχές της ζωή της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα στη θέση μου», που έγινε διάσημη από την πετυχημένη καθημερινή σειρά «Κλεμμένα όνειρα», μίλησε για τον έρωτα της ζωή της και σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο που δεν ήταν εξοικειωμένος με τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ο Φίλιππος με έχει βοηθήσει πολύ. Εξαρχής ήταν πολύ κλειστός και δεν τον αφορούσε καθόλου σε σημείο που τον ενοχλούσε. Σε κάποια φάση κατάφερε να το αποδεχθεί γιατί δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς γιατί σε κάποιες φωτογραφίες έβγαινε λίγο “αγριάνθρωπος”. Το αποδεχθήκαμε, ωστόσο είναι αυτός που με κρατάει λίγο. Είναι πολύ γοητευτικό γιατί είναι σπάνιο να βρεις άντρα εκτός δουλειάς, που να έχει γυναίκα εντός δουλειάς και να μην το θέλει όλο αυτό επί της ουσίας. Οι περισσότεροι λένε πως δε θέλουν καθόλου, αλλά οι selfies πάνε σύννεφο! Πραγματικά δεν τον αφορά, κρατά μόνο τα καλά κομμάτια της δουλειάς μου» δήλωσε η Αθηνά.

Όσο για τον ρόλο της ως μητέρα; Ο γιος της Μάξιμος, της έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή και ενώ έχει επιστρέψει στη δουλειά γιατί όπως σχολίασε, δεν θα της ταίριαζε κάτι διαφορετικό, προσπαθεί όσο κουρασμένη κι αν είναι, να βρίσκεται ουσιαστικά δίπλα στο παιδί της όσο μεγαλώνει.

Δείτε επίσης: Η Νέλλυ Ράι μπαίνει στο My Style Rocks και έρχεται ξανά αντιμέτωπη με την Τόνια Κούμπα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This