«Ένα τίποτα» χαρακτηρίζει ο Γιάννης Ζουγανέλης τον Γιαννόπουλο που είπε άφωνη την κόρη του (video)

Must Read

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τις δηλώσεις του ραδιοφωνικού παραγωγού Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, που μεταξύ άλλων χαρακτήρισε «υπερεκτιμημένη» την Ελεονόρα Ζουγανέλη ως τραγουδίστρια.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε με απαξιωτικό ύφος για τον ραδιοφωνικό παραγωγό και τον χαρακτήρισε γελοιοδέστατο και ανέραστο: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ποσειδώνα, τον ξέρω χρόνια, είναι γελοίο αυτό που είπε, γελοιοδέστατο στον υπέρτατο βαθμό. Τον ανέραστο τον καταλαβαίνει ο ανέραστος. Όσοι ισορροπούν με τον κακό λόγο, έχουν έντονο το στοιχείο της εμπάθειας. Η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη και το είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Χα! Ας γελάσω! Αν είναι δυνατόν! Το τίποτα! Αυτοί ζουν γιατί παίζουν τα τραγούδια μας κι ασχολούνται με μας. Να σεβαστούν περισσότερο γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος για να τους αντιμετωπίσεις».

Δείτε επίσης: Η Ράνια Θρασκιά εξηγεί γιατί 70 % των γάμων οδηγεί σε διαζύγιο (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This