Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου: «Δεν γίνεται να μην μεταφέρουμε τη δουλειά μας στο σπίτι» (video)

Must Read

Είναι από τα πιο αξιοθαύμαστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου! Με ηχηρές παραγωγές στο θέατρο, ο Αιμίλιος Χειλάκης και η  Αθηνά Μαξίμου, εκτός από ζευγάρι στον χώρο της ηθοποιίας είναι εδώ και 15 χρόνια ζευγάρι και στη ζωή.

Ο Νίκος Μουτσινάς, κάλεσε τους καταξιωμένους ηθοποιούς στην εκπομπή του «καλό μεσημεράκι» και σχολίασε μάλιστα ότι έπαθαν λάστιχο με το αυτοκίνητό τους καθ’οδόν, παρόλα αυτά, το ζευγάρι έδωσε το παρόν στην προγραμματισμένη συνέντευξη.

Το ζευγάρι μετά την επιτυχία της παράστασης «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», πρωταγωνιστεί στο εμβληματικό έργο του Τσέχωφ «Τρεις αδερφές», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, στο θέατρο Βεάκη και μίλησε για την παραγωγή στην οποία συμμετέχει πλήθος εξεχόντων ηθοποιών, όπως η Καριοφυλλιά Καραμπέτη.

Στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά εάν η ένταση που μπορεί να προκύψει πάνω στην ένταση της δουλειάς μεταφέρεται και στο σπίτι, η Αθηνά Μαξίμου απάντησε: «Δεν γίνεται να μην το μεταφέρεις στο σπίτι, γιατί αυτή η δουλειά, είναι 24ωρη, δεν σταματάει. Μπορεί να κοιμηθείς και να δεις ένα όνειρο που έχει να κάνει με τη δουλειά. Δεν μπορείς να απομονώσεις τα πράγματα και να κλείσεις την πόρτα, φυσικά και το μεταφέρεις στο σπίτι! Το ωραίο μεταξύ μας όμως είναι ότι υπάρχει ένα χιούμορ πίσω από όλα αυτά, όπου ξαφνικά ένας θα πει μια ατάκα, θα γελάσει ο άλλος, θα προσθέσει κάτι ο άλλος, και θα τελειώσει».

Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εξαιρετική τους παράσταση, τους στηρίζουμε και τους θαυμάζουμε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This