Δεν θα πεινάσει τελικά ο πρίγκιπας Χάρι! Πήρε για την «πρώτη του» στο Μαϊάμι 1.000.000$!

Must Read

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το Megxit έκαναν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, στο πλαίσιο συνάντησης κορυφής της JP Morgan, στο Μαϊάμι, την ώρα που δημοσιεύματα του ξένου Τύπου έγραφαν ότι το ζευγάρι έλαβε αμοιβή ύψους σχεδόν 1.000.000 δολαρίων για να… μιλήσει!

Για όσα ειπώθηκαν εκεί, πηγές δήλωναν αργότερα πως «ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για την ψυχική υγεία και πως έκανε ψυχοθεραπεία τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να ξεπεράσει το τραύμα της απώλειας της μητέρας του. Μίλησε για το πώς τον επηρέασαν τα γεγονότα της παιδικής του ηλικίας και ότι μιλούσε με έναν επαγγελματικά ψυχικής υγείας».

Αναφέρθηκε, επίσης, και στο Megxit, λέγοντας ότι ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν και τη Μαρκλ και πρόσθεσε πως δεν θέλει η Μέγκαν Μαρκλ και ο γιος τους, Άρτσι, να περάσουν όσα πέρασε εκείνος ως παιδί.

Διαβάστε επίσης: H Βαλεντίνα του Δημήτρη Σκουλού είναι… τσαχπίνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This