Κυριακή 20/6/2021

Μάρω Κοντού: «Αισθάνομαι 45, έτσι περπατώ και φέρομαι» (video)

H ανυπέρβλητη και μοναδική Μάρω Κοντού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρες» στην Θεσσαλονίκη, μαζί με έναν καταξιωμένο θίασο ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους και η Κάτια Δανδουλάκη.

Η αειθαλής Μάρω Κοντού, μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό», για την επιτυχημένη παράσταση που είναι διαρκώς sold out και την αγάπη που εισπράττει από το κοινό.

Η μοναδική ηθοποιός υποστηρίζει με σθένος την ηθοποιία και δηλώνει ότι όσο μπορεί θα βρίσκεται στον χώρο αν οι προτάσεις την «ηλεκτρίσουν». Τόνισε επίσης ότι ποτέ δεν είδε κανέναν συνάδελφο της ανταγωνιστικά, ενώ αποθέωσε την Κάτια Δανδουλάκη για το ταλέντο και τον επαγγελματισμό της. Αποκάλυψε μάλιστα ότι όταν προλαβαίνει παρακολουθεί το σίριαλ «Άγριες Μέλισσες»!

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν αισθάνεται την ηλικία της, η μοναδική Μάρω Κοντού που παραμένει εντυπωσιακή και γοητευτική απάντησε: «Αισθάνομαι ότι είμαι 45, έτσι περπατώ και φέρομαι, ελπίζω αυτό να κρατήσει δέκα χρόνια ακόμα». Όσο για το που αντλεί όλη αυτή τη δύναμη; H ίδια απαντά ότι έχει αυτογνωσία και μένει μακριά από οτιδήποτε τοξικό.

Μάρω Κοντού Αισθάνομαι 45, έτσι περπατώ και φέρομαι (video) from newsbreak.gr on Vimeo.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ