Μάρω Κοντού: «Αισθάνομαι 45, έτσι περπατώ και φέρομαι» (video)

Must Read

H ανυπέρβλητη και μοναδική Μάρω Κοντού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρες» στην Θεσσαλονίκη, μαζί με έναν καταξιωμένο θίασο ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους και η Κάτια Δανδουλάκη.

Η αειθαλής Μάρω Κοντού, μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό», για την επιτυχημένη παράσταση που είναι διαρκώς sold out και την αγάπη που εισπράττει από το κοινό.

Η μοναδική ηθοποιός υποστηρίζει με σθένος την ηθοποιία και δηλώνει ότι όσο μπορεί θα βρίσκεται στον χώρο αν οι προτάσεις την «ηλεκτρίσουν». Τόνισε επίσης ότι ποτέ δεν είδε κανέναν συνάδελφο της ανταγωνιστικά, ενώ αποθέωσε την Κάτια Δανδουλάκη για το ταλέντο και τον επαγγελματισμό της. Αποκάλυψε μάλιστα ότι όταν προλαβαίνει παρακολουθεί το σίριαλ «Άγριες Μέλισσες»!

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν αισθάνεται την ηλικία της, η μοναδική Μάρω Κοντού που παραμένει εντυπωσιακή και γοητευτική απάντησε: «Αισθάνομαι ότι είμαι 45, έτσι περπατώ και φέρομαι, ελπίζω αυτό να κρατήσει δέκα χρόνια ακόμα». Όσο για το που αντλεί όλη αυτή τη δύναμη; H ίδια απαντά ότι έχει αυτογνωσία και μένει μακριά από οτιδήποτε τοξικό.

Μάρω Κοντού Αισθάνομαι 45, έτσι περπατώ και φέρομαι (video) from newsbreak.gr on Vimeo.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This