Δευτέρα 21/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να γυρνάτε στο παρελθόν με συζητήσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Μην κόψετε τις επαφές με άτομα κύρους και η ανταμοιβή για όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας θα έρθει. Δείξτε υπομονή με κάποιους νέους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον σας. Πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας και να πάψετε να είστε στενοκέφαλοι. Με αιφνιδιαστικές κινήσεις θα κινητοποιήσετε τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να σκέφτεστε λογικά, ώστε η ανάγκη σας να αρέσετε να μην σας οδηγήσει σε υπερβολές. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να εδραιωθείτε στον χώρο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαπραγματευτείτε με διπλωματία τις περιουσιακές υποθέσεις σας. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα εκφραστείτε για να μην πληγώσετε τους γύρω σας. Πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις στον εργασιακό σας χώρο πριν σας προλάβουν τα γεγονότα.

ΛΕΩΝ: Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας που τελευταία την έχετε παραμελήσει. Νέες γνωριμίες και επαφές θα σας φανούν πολύτιμες στο άμεσο μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε κάποιες εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και αναζητήστε νέες αξίες. Οι εντάσεις που γενικώς θα υπάρχουν θα είναι η αιτία για την έλλειψης ζωτικότητα και μόνο με ξεκούραση θα επανέλθετε στα αρχικά σας επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ: Η τυπικότητα θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε περισσότερο στον εργασιακό σας χώρο. Προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να μην επιδέχεται παρερμηνείες και παράλληλα οι επαφές και οι συζητήσεις σας να διακρίνονται από σαφήνεια και διαφάνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι περιττές κουβέντες βλάπτουν και δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν πουθενά. Οι κοινωνικές σχέσεις, ο έρωτας, η εργασία, τα ταξίδια και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και θα σας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο επαγγελματικός τομέας σάς υπόσχεται πολλά, αλλά και εσείς θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση κάθε πρόβλημα ή ευκαιρία που θα υπάρξει, χωρίς να σας παρασύρουν εξάρσεις ενθουσιασμού. Ενδιαφερθείτε για ένα φίλο που σας χρειάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξωτερικές προκλήσεις που δέχεστε είναι εκείνες που σας ωθούν να βάζετε στόχους στη ζωή σας και η εντύπωση που πρέπει να κάνετε στους άλλους, ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε, σας αναγκάζει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα είναι δημιουργικές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες. Μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων θα αποδειχθεί τελικά τυχερή αλλαγή, που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σημερινή μέρα θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στην καθημερινότητά σας. Παρότι σας απασχολούν πολύ τα θέματα του έρωτα και της συντροφικότητας, δεν φαίνεται πως μπορείτε να κατασταλάξετε σε κάτι απτό και συγκεκριμένο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ