Chryssanthemis: «Βίωσα ρατσισμό λόγω εμφάνισης»

Must Read

Η ομορφιά είναι δύναμη, λένε, αλλά όχι πάντα. Η Chryssanthemis, ούσα μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία, βλέπει το θέμα από άλλη οπτική γωνία: ναι μεν, αλλά…

«Πιστεύω ότι η καλή εμφάνιση γενικά παίζει θετικό ρόλο, όπως και σε όλες τις δουλειές – όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Το πιο σημαντικό, όμως, για να έχει διάρκεια ένας καλλιτέχνης, είναι τι έχει να πει στον κόσμο. Η ομορφιά είναι κάτι που περνάει. Όσο κι να ακούγεται περίεργο, έχω βιώσει ρατσισμό για την εμφάνισή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να το διαχειριστούν, ότι κάποιος άνθρωπος είναι εμφανίσιμος», δηλώνει η τραγουδίστρια στην «Espresso».

Chryssanthemis

Η Chryssanthemis, η οποία εμφανίζεται στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου στο Baraonda Music hall, είναι μια σπουδαία ερμηνεύτρια, αλλά και δασκάλα. «Βρίσκομαι σε μια άκρως δημιουργική περίοδο της ζωής μου! Έχω μπει στα Modern Music Studios για την ολοκλήρωση του δίσκου μου, παράλληλα με τις εμφανίσεις μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση στο Baraonda. Εκτός από την ενασχόλησή μου με το τραγούδι, δραστηριοποιούμαι στη μουσική εκπαίδευση ως καθηγήτρια Μοντέρνας Φωνητικής και του Μιούζικαλ, εδώ και 12 χρόνια, έχοντας ιδρύσει τις μουσικές σχολές Modern Music Arts, οι οποίες αποτελούν εκπαιδευτικό και εξεταστικό κέντρο του London College οf Music.

Chryssanthemis

Οι σχολές και τα στούντιο έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί και φιλοξενήσει σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως οι Uli Jon Roth (Scorpions), Φίλιππος Πλιάτσικας, Frank Gambale (Chick Corea), Brett Manning (Singing Success), Νίκος Μακρόπουλος, Stef Burns (Y&T, Alice Cooper), κ.ά.», μας λέει και συνεχίζει εκφράζοντας μια μεγάλη επιθυμία της: «Θα ήθελα πάρα πολύ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Πάρα πολύ. Μου το λέει συνέχεια κι ο κόσμος. Θα ήθελα να γίνει την κατάλληλη στιγμή, με το κατάλληλο τραγούδι και την κατάλληλη ομάδα».

ChryssanthemisChryssanthemis

Όσο για το αν πιστεύει στον διαχωρισμό έντεχνου και εμπορικού τραγουδιού, η καλλιτέχνιδα τοποθετείται ως εξής: «Πιστεύω στο καλό τραγούδι. Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες στη μουσική. Ότι μπορεί να πρεσβεύεις ένα μουσικό είδος, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να επιλέξεις ταυτόχρονα και άλλα».

Διαβάστε επίσης: Ελένη Βιτάλη: «Δεν ζω για να τραγουδάω, κάνω κι άλλα πράγματα» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This