H Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας σε ρομαντικό δείπνο στην έπαυλη του Versace

Must Read

Ρομαντικό δείπνο στην έπαυλη του Versace και βουτιές στο Μαϊάμι για το ζεύγος ΧρουσαλάΠατίτσα. Η Μαριέττα και ο Λέων μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουν επιστρέψει στη μαμά πατρίδα με τα τρία παιδάκια τους, αλλά δεν ξεχνούν την Αμερική όπου έζησαν για καιρό και δεν χάνουν ευκαιρία να την επισκέπτονται, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές ή ακόμα καλύτερα συνδυάζοντας τα δύο παραπάνω.

Αυτή τη φορά το όμορφο ανδρόγυνο βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για επαγγελματικές υποχρεώσεις της παρουσιάστριας με τη συλλογή σανδαλιών της και αφορμής δοθείσης πήγαν και στο Μαϊάμι, όπου έμεναν κάποτε, για να θυμηθούν τα παλιά και να κάνουν και τις βουτιές τους.

Το ζευγάρι

Επειδή, όμως, η επίσκεψή τους συνέπεσε με τη γιορτή των ερωτευμένων, το ζευγάρι βρήκε κάτι που ταίριαζε απόλυτα στην περίσταση. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου βγήκαν για ένα άκρως ρομαντικό δείπνο στην περίφημη έπαυλη του Gianni Versace, του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας, που δολοφονήθηκε στις 15 Ιουλίου 1997 έξω ακριβώς από το σπίτι του. Η Μαριέττα και ο Λέων μαζί με ένα ζευγάρι φίλων τους γιόρτασαν όπως έπρεπε τον έρωτα και φυσικά δεν παρέλειψαν να μοιραστούν στιγμιότυπα από τις ονειρεμένες στιγμές που έζησαν με τους followers.

Ανέβασαν μάλιστα και βίντεο και φωτογραφίες στον λογαριασμό τους, εισπράττοντας χιλιάδες likes.

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This