Από το τηλεοπτικό Διαφάνι στο «Τρίτο Στεφάνι» η Μαρία Κίτσου

Must Read

Όπως έγινε γνωστό, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», που αυτή την εποχή συμπρωταγωνιστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και στην παράσταση του Εθνικού «Μακμπέθ», έκλεισε ήδη τη θεατρική της δουλειά για την επόμενη σεζόν.

Η τηλεοπτική Λενιώ των «Μελισσών» θα υποδυθεί τη Νίνα στο «Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο Παλλάς. Μαζί της θα συμπράξει η Μαρία Καβογιάννη, η οποία, όπως διέρρευσε πρόσφατα, θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Εκάβης.

Η πλοκή του έργου εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια της Κατοχής και του Μεσοπολέμου, οπότε οι δύο ηρωίδες εξιστορούν τις προσωπικές τους ιστορίες με τέτοιο τρόπο ώστε παραθέτουν και το κλίμα της εποχής. Συγκεκριμένα, η Νίνα θα κάνει τρεις διαφορετικούς γάμους, εξ ου και ο τίτλος του μυθιστορήματος. Ο πρώτος γίνεται με τον Φώτη, έναν νεαρό άνδρα που την πολιορκεί και τελικά τον παντρεύεται.

Στην πορεία όμως αντιλαμβάνεται ότι την απατά με τον αδερφό της! Βαθιά πληγωμένη και με ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά, παρατά το πρώτο της στεφάνι και προχωρά τη ζωή της με τον Αντώνη, έναν πολύ ευγενικό άνδρα, που της χαρίζει την ευτυχία και προσπαθεί να ικανοποιήσει όλες τις ιδιοτροπίες της κόρης της, η οποία γίνεται βραχνάς για τη Νίνα.

Όταν ο Αντώνης φεύγει από τη ζωή άδοξα, η Νίνα γνωρίζει την Εκάβη, η οποία τής ανοίγει την καρδιά της για τα βάσανα που πέρασε στη ζωή και όσα περνά ακόμα με την περίεργη κόρη της, την Ελένη, τα δύο της εγγόνια και τον γιο της, τον Θόδωρο. Με τον καιρό ο Θόδωρος θα γίνει για τη Νίνα το… τρίτο στεφάνι!

Για την ιστορία, το μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή είχε μεταφερθεί και στην τηλεόραση πριν από 25 χρόνια, το 1995, από τον Γιάννη Δαλιανίδη, με τη Λήδα Πρωτοψάλτη και τη Νένα Μεντή στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Δείτε επίσης: H Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας σε ρομαντικό δείπνο στην έπαυλη του Versace

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This