Δευτέρα 21/6/2021

Η Μαρία Ιωαννίδου δεν θέλει γάμο παρά μόνο αρραβώνα με τον Δημήτρη Κρητικό

Στρίβειν διά του αρραβώνος η Μαρία Ιωαννίδου! Η αειθαλής ηθοποιός – χορεύτρια και χορογράφος, που αρνείται πεισματικά να ξαναπαντρευτεί, αρραβωνιάζεται τελικά τον σύντροφό της, Δημήτρη Κρητικό, και το ανακοίνωσε on camera.

«Αρραβωνιάζομαι, το ξέρετε; Νέο παιδί είμαι ακόμα. Ο Δημήτρης μού έχει κάνει πολλές προτάσεις γάμου και λέω άντε να το κάνουμε γιατί έχω κουραστεί. Εγώ είμαι κυρία Γερμανού. Κυρία Γερμανού θα προχωρήσω και κυρία Γερμανού θα πεθάνω. Από εκεί και έπειτα είμαι πολύ μικρή ακόμα για γάμους. Είμαι νέα, ωραία, χωρίς πλαστικές και τραβηχτικές» είπε χαρακτηριστικά η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην ψαρώνεις».

Φύλακας άγγελος

Να θυμίσουμε πως ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Κρητικός είναι στο πλευρό της Μαρίας Ιωαννίδου για περισσότερα από δέκα χρόνια και αποτελεί τον φύλακα άγγελό της καθώς τη στηρίζει σε όλα και πάει παντού μαζί της. Της έχει κάνει ήδη τρεις προτάσεις γάμου, τις οποίες η Ιωαννίδου έχει αρνηθεί με το επιχείρημα ότι θέλει να τιμήσει τον Φρέντυ Γερμανό.

«Για συναισθηματικούς λόγους απέναντι στον δεύτερο σύζυγό μου θα ήθελα να πεθάνω έχοντας το επώνυμο Ιωαννίδου – Γερμανού» έχει δηλώσει πολλάκις, ενώ παλαιότερα είχε δώσει και άλλη μία εξήγηση: «Δεν έχω λόγο να παντρευτώ. Αν είχα λόγους, θα το έκανα. Αν, για παράδειγμα, είχα κάποιον εκατομμυριούχο να παντρευτώ. Δεν συμβαίνει με τον Δημήτρη αυτό. Καλά είμαι έτσι, να παίρνω τη σύνταξη του Φρέντυ, γιατί γενικά συνταξούλα έχει γίνει με τις περικοπές» είχε πει η ηθοποιός σε τηλεοπτική εκπομπή. Κι αφού δεν θέλει να παντρευτεί κι ο σύντροφος επιμένει, είπε να αρραβωνιαστεί για να βρεθεί μια μέση λύση. Και στα δικά μας!

Δείτε επίσης: Από το τηλεοπτικό Διαφάνι στο «Τρίτο Στεφάνι» η Μαρία Κίτσου

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ