Διάλειμμα ή διάλυση για το συγκρότημα Vegas;

Must Read

Τι τρέχει με το δημοφιλές ποπ συγκρότημα Vegas; Διαλύονται ή κάνουν όντως απλά ένα break; Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2008 και τα τελευταία χρόνια αποτελείται από τους ZeRaw, DJ Airth και Κατερίνα Κουκουράκη, μια και η τελευταία πήρε τη θέση της πρώτης front-woman Μελίνας Μακρή, το 2016.

Η τραγουδίστρια του γκρουπ, η οποία αυτή την περίοδο συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar», μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας πώς αποφάσισαν να κάνουν μια παύση.

«Ο καθένας μας ετοιμάζει τις προσωπικές του δουλειές δισκογραφικά και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Σαν Vegas δεν θα κυκλοφορήσουμε ακόμα κάτι, εκκρεμούν κάποιες συναυλίες που πρέπει να κάνουμε, γενικά είμαστε λίγο πιο χαλαρά!» είπε συγκεκριμένα η Κατερίνα Κουκουράκη, ενώ τόνισε ότι οι σχέσεις τους είναι άψογες και δεν συνέβη τίποτα μεταξύ τους.

Δείτε επίσης: Σουξέ και στα σφραγίσματα κάνει η Έφη Σαρρή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This