H Άσλεϊ Τζαντ ξέσπασε στο Facebook κατά των «μισογύνηδων» που μίλησαν για… μπότοξ!

Must Read

Με μια επιστολή-κόλαφο, η ηθοποιός Ασλεϊ Τζαντ επιχείρησε να βάλει στη θέση τους όσους σχολίασαν αρνητικά τις πρόσφατες αναρτήσεις της, με τις οποίες υποστηρίζει την Ελίζαμπεθ Γουόρεν του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος. ως υποψήφια πρόεδροςτων ΗΠΑ.

Ύστερα από τις αναρτήσεις της, πολλοί σχολίασαν αρνητικά το πρόσωπο της ηθοποιού, κρίνοντας ότι το παράκανε με τα μπότοξ. Η ίδια, θέλοντας να στείλει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να μη σωπαίνουν απέναντι σε κάτι που τους ενοχλεί και να αντιδρούν στην αδικία, δημοσίευσε στο facebook μια επιστολή, μέσω της οποίας αποκαλεί όσους την πρόσβαλαν με τα σχόλιά τους «μισογύνηδες».

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι όντως κάνει μπότοξ, αλλά όχι λόγω ματαιοδοξίας, αλλά ως αντιμετώπιση των ημικρανιών από τις οποίες και υποφέρει.

ασλει τζαντ εξωφυλλο time

Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Κορινθίου απαντάει για το αν θα λάβει μέρος στο «Globetrotters» με τον Γιάννη Αϊβάζη (video)

«Ξυπνάω και μαθαίνω από αγαπημένους φίλους ότι η εμφάνισή μου έγινε trend στο twitter. Οι άγριοι άνδρες και γυναίκες μισογύνηδες αποκαλύφτηκαν», έγραψε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και ακτιβίστρια, τονίζοντας ότι η επίθεση που δέχτηκε, ήταν ένας αθέμιτος τρόπος για να σαμποτάρουν την υποστήριξή της απέναντι στην υποψήφια πρόεδρο.

  • Δείτε την πλήρη επιστολή της:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This