Ο κορωνοϊός «τσάκισε» την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο (video)

Must Read

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η γειτονική χώρα, αφού ο πανικός έχει καταβάλει τους Ιταλούς μετά τα 213 κρούσματα του κορωνοϊού. Τα μουσεία και οι δημόσιες υπηρεσίες κλείνουν, ακυρώθηκε το καρναβάλι της Βενετίας, τα σουπερμάρκετ αδειάζουν… 

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος άρτι αφιχθείς από το Μιλάνο, μιλά στην κάμερα του «Happy Day», εξηγεί την κατάσταση στην εβδομάδα μόδας.

Το σόου της Dolce & Gabbana πραγματοποιήθηκε αισίως χθες με τους καλεσμένους να προστατεύονται με μάσκες, γυαλιά και πασμίνες:

Οι πρώτες ακυρώσεις στο fashion weeks καταγράφηκαν ήδη από το Σάββατο, ενώ ο Giorgio Armani έκανε το event του κεκλεισμένων των θυρών μόνο με τα μοντέλα του, ενώ με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι προσπαθεί να προστατεύσει την παγκόσμια υγεία.

https://www.instagram.com/p/B859pISlxRA/

Το σόου της Moncler ακυρώθηκε επίσης, μια μεγάλη έκθεση οπτικών στο Μιλάνο όπως και η τελετή λήξης της εβδομάδας μόδας. Η μια μετά τις άλλες εκθέσεις ακυρώνονταν όπως και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Σολωμού δεν θα σας καλέσει για φαγητό στο σπίτι της αφού δεν έχει… κουζίνα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This