Κυριακή 20/6/2021

Ο Τομ Κρουζ εγκατέλειψε την Ιταλία, λόγω κορωνοϊού – Παραήταν… επικίνδυνη η «Αποστολή»!

Αναβολή για τα προγραμματισμένα γυρίσματα στην Ιταλία του έβδομου κεφαλαίου της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς ταινιών «Επικίνδυνη Αποστολή», με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, λόγω της πρόσφατης έξαρσης κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα. 

Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής ταινιών Paramount Pictures ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα, τα οποία ήταν να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 24/02 στη Βενετία, με σκοπό να διαρκέσουν τρεις εβδομάδες, αναβάλλονται. «Για την ασφάλεια και την υγεία των συντελεστών και μετά τις προσπάθειες των τοπικών αρχών της Βενετίας να ανασταλούν οι δημόσιες συναθροίσεις, τροποποιούμε το σχέδιο παραγωγής για τις τρεις εβδομάδες των γυρισμάτων στη Βενετία – το προγραμματισμένο πρώτο σκέλος μια μεγάλης παραγωγής για την “Επικίνδυνη Αποστολή 7”», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Paramount Pictures αναφέρει πως οι συντελεστές της ταινίας μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, όσο δεν πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, και πως «εξακολουθήσει να παρακολουθεί την κατάσταση» στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης: Θύμα του κορωνοϊού και η Ferrari!

Δεν διευκρίνισε, ωστόσο, πότε αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή, παρά το γεγονός ότι η έβδομη «Επικίνδυνη Αποστολή», είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιούλιο του 2021, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί και η όγδοη ταινία της σειράς, για το 2022!

Αξίζει να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Τομ Κρουζ βρισκόταν στη Βενετία από τις 20 Φεβρουαρίου, περιμένοντας την έναρξη των γυρισμάτων, η είδηση, όμως, των απανωτών κρουσμάτων του κορωνοϊού, τον ανάγκασε να… κλειδαμπαρωθεί στο υπερπολυτελές δωμάτιο του πεντάστερου ξενοδοχείου του!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ