Ο Άλκης Κούρκουλος απόλαυσε την πρώην αγαπημένη του, Ευγενία Δημητροπούλου επί σκηνής

Must Read

Πρώην του μεν, ταλαντούχα συνάδελφος δε. Ο ίδιος, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην την τιμήσει και απολαύσει επί σκηνής στην επίσημη πρεμιέρα της.

Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο, που παρακολούθησε την παράσταση «Περηφάνια και προκατάληψη» στο θέατρο «Αλκυονίς», στην οποία πρωταγωνιστεί η πρώην αγαπημένη του Ευγενία Δημητροπούλου.

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, σε μία σχέση έντονη, γεμάτη πάθος, εντάσεις, σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Μέχρι το 2018, που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους οριστικά.

Πάντως, διατηρούν καλές σχέσεις, αφού χώρισαν πολιτισμένα. Εκείνη έχει προχωρήσει στη ζωή της και από το περασμένο καλοκαίρι διατηρεί δεσμό με τον γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτο, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη.

Ο Κούρκουλος, από την άλλη μεριά, μετά τον χωρισμό τους, έκανε μια σχέση αρκετών μηνών με τη Μαρία Δημάκου, η οποία εργάζεται στις τηλεοπτικές παραγωγές του ΑΝΤ1. Οι δυο τους συμβίωναν κιόλας μέχρι τα τέλη του 2019, οπότε έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Χαμηλών τόνων ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου δεν μιλούν σχεδόν ποτέ για την προσωπική τους ζωή, ούτε αναφέρθηκαν ποτέ δημόσια στον χωρισμό τους. Ωστόσο, όταν πρόκειται για την τέχνη τους, στηρίζουν ο ένας τον άλλον, όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μιχαλοπούλου του «GNTM» πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ του πρώτου τραγουδιού του Μάριου Δαρβίρα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This