Κυριακή 13/6/2021

Ο Άλκης Κούρκουλος απόλαυσε την πρώην αγαπημένη του, Ευγενία Δημητροπούλου επί σκηνής

Πρώην του μεν, ταλαντούχα συνάδελφος δε. Ο ίδιος, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην την τιμήσει και απολαύσει επί σκηνής στην επίσημη πρεμιέρα της.

Ο λόγος για τον Άλκη Κούρκουλο, που παρακολούθησε την παράσταση «Περηφάνια και προκατάληψη» στο θέατρο «Αλκυονίς», στην οποία πρωταγωνιστεί η πρώην αγαπημένη του Ευγενία Δημητροπούλου.

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι στο παρελθόν για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, σε μία σχέση έντονη, γεμάτη πάθος, εντάσεις, σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Μέχρι το 2018, που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους οριστικά.

Πάντως, διατηρούν καλές σχέσεις, αφού χώρισαν πολιτισμένα. Εκείνη έχει προχωρήσει στη ζωή της και από το περασμένο καλοκαίρι διατηρεί δεσμό με τον γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτο, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη.

Ο Κούρκουλος, από την άλλη μεριά, μετά τον χωρισμό τους, έκανε μια σχέση αρκετών μηνών με τη Μαρία Δημάκου, η οποία εργάζεται στις τηλεοπτικές παραγωγές του ΑΝΤ1. Οι δυο τους συμβίωναν κιόλας μέχρι τα τέλη του 2019, οπότε έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Χαμηλών τόνων ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου δεν μιλούν σχεδόν ποτέ για την προσωπική τους ζωή, ούτε αναφέρθηκαν ποτέ δημόσια στον χωρισμό τους. Ωστόσο, όταν πρόκειται για την τέχνη τους, στηρίζουν ο ένας τον άλλον, όπως στην προκειμένη περίπτωση.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μιχαλοπούλου του «GNTM» πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ του πρώτου τραγουδιού του Μάριου Δαρβίρα (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ