Η Μαρία Μιχαλοπούλου του «GNTM» πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ του πρώτου τραγουδιού του Μάριου Δαρβίρα (video)

Must Read

Ο αστυνομικός Μάριος Δαρβίρας, που έγινε viral στο διαδίκτυο όταν τραγούδησε με πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι, άνοιξε τα φτερά του στη δισκογραφία!

Ο 32χρονος ένστολος έκανε τελικά το όνειρό του πραγματικότητα με τη στήριξη του συνθέτη των επιτυχιών Νίκου Τερζή, ο οποίος του εμπιστεύτηκε μια δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Δως μου μια αιτία» σε στίχους Natali.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και την Δήμητρα Δάρδα, στο πλευρό του γοητευτικού ειδικού φρουρού βρίσκεται, όμως, και η εντυπωσιακή καλλονή Μαρία Μιχαλοπούλου! Η παίκτρια, την οποία γνωρίσαμε στο reality μόδας «Greece’s Next Top Model», είναι η πρωταγωνίστρια του βιντεοκλίπ που συνοδεύει το κομμάτι και στα πλάνα του θα δούμε το γνωστό μοντέλο σε τρυφερές στιγμές με τον αστυνομικό.

Ο Μάριος Δαρβίρας εμφανίστηκε πέρυσι στα blind auditions του «Τhe voice of Greece»! Ερμήνευσε το τραγούδι «Λόγια φιλικά» -ντουέτο του Βασίλη Καρρά με τους Αλχημιστές-, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει τις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν.

Κατάφερε, όμως, να κερδίσει το ζωηρό χειροκρότημα των περαστικών που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο Μοναστηράκι, οι οποίοι στάθηκαν μπροστά του και τον απόλαυσαν να ερμηνεύει το διαχρονικό ερωτικό κομμάτι «Stand by me» συνοδεία κιθάρας από τον πλανόδιο μουσικό Dian Sinbox.

Το βίντεο με τον ένστολο να τραγουδά ανέβηκε στα social media από θεατή και έγινε αμέσως viral, ξεπερνώντας τα 300.000 views μέσα σε λίγες ώρες. Για τη συγκεκριμένη πράξη βραβεύτηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (ΕΑΥΝΑ).  «Μια αξιοπρεπέστατη παρουσία, μια καταπληκτική φωνή, μια αυθόρμητη ενέργεια που μόνο θετικά σχόλια μπορεί να αποκομίσει στις μέρες μας που πολλές φορές έγινε λόγος για υπερβάλλοντα ζήλο από τη μεριά της Αστυνομίας» ανέφερε στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΑ, με τον Μάριο συγκινημένο να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα.

Αυτή η σεμνότητα, ο αυθορμητισμός, η ωραία αισθαντική φωνή του και η αγάπη για το τραγούδι φαίνεται πως ενθουσίασαν και τον Νίκο Τερζή.

Ο Νίκος Τερζής

Ο συνθέτης τον αναζήτησε μέσω διαδικτύου, ρώτησε γνωστούς και φίλους, κι όταν τον εντόπισε του έκανε το μεγαλύτερο δώρο: την πρώτη του ηχογράφηση σε ένα ολόδικό του τραγούδι!

Δείτε επίσης: Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26 Φεβρουαρίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This