Ντόρα Μπακογιάννη: «Στα 10 μου κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου ήταν πολιτικός!» (video)

Must Read

Η Ντόρα Μπακογιάννη, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη, στο πλαίσιο της εκπομπής της «Μεσάνυχτα» μίλησε επί παντός επιστητού, σε μια σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξη. 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια της εξορίας, περιγράφοντας τη σκληρή στιγμή όπου με τη μητέρα της, Μαρίκα Μητσοτάκη, έβλεπαν το λιμάνι του Πειραιά να χάνεται από τα μάτια τους ενώ ταξίδευαν για Ιταλία, ενώ θυμήθηκε τα φοιτητικά της χρόνια στο Παρίσι, αλλά και το πως αντέδρασε η μητέρα της όταν είδε σε αφισοκολλημένη αγγελία πως η κόρη της ψάχνει δουλειά ως μπέιμπι σίτερ!

ντορα μεσανυχτα

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως, όταν γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο, Παύλο Μπακογιάννη, τσακώθηκανε με το πρώτο «καλησπέρα», γιατί εκείνος έθιξε τον πατέρα της και δεν δίστασε να περιγράψει το σοκ που υπέστη, καθώς και τις δύσκολες ημέρες που ακολούθησαν, μετά τη δολοφονία του από τη 17 Νοέμβρη, αναφερόμενη, παράλληλα, και στο πως διαχειρίστηκε την εις βάρος της απόπειρα, κάποια χρόνια αργότερα.

ντορα μεσανυχτα

Αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση αγάπης που είχαν οι γονείς της, παραδέχεται πως ερωτεύτηκε πολύ τον Ισίδωρο Κούβελο, κάτι που δεν περίμενε να της ξανασυμβεί αφότου έμεινε χήρα, ενώ, δεν παρέλειψε να σχολιάσει με χιούμορ το… μύθο της «γκαντεμιάς» που ακολουθεί το όνομα «Μητσοτάκη».

ντορα μεσανυχτα

Μιλώντας για τον εαυτό της, χαρακτήρισε τον εαυτό της «κλασική χαζογιαγιά», αποκαλύπτοντας πως τσακώνεται με την κόρη της, γιατί επιμένει να κακομαθαίνει τα… 7 εγγόνια της!

Διαβάστε επίσης: Ο Άλκης Κούρκουλος απόλαυσε την πρώην αγαπημένη, Ευγενία Δημητροπούλου, του επί σκηνής

Κάποια στιγμή, ωστόσο, έδειξε να χάνει την ψυχραιμία της, απαντώντας στις φήμες που κυκλοφορούν για την ίδια και τον Τέρη Χρυσό, χαρακτηρίζοντας το όλο θέμα «γελοίο» και «ξεφτίλα»: «Αυτό το κατατάσσω σε χυδαιότητα. Είναι απολύτως χυδαίο και, το κακό της υποθέσεως, είναι ότι εγώ δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, τον Τέρη Χρυσό. Τι πάω να αποδείξω, αλλά λέω… Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο. Αυτό είναι ένα πράγμα γελοίο. Εγώ δεν είχα δώσει καμία σημασία, αλλά άρχιζαν και μου έλεγαν ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, κλπ… Δεν ξέρω καν πώς είχε ξεκινήσει όλο αυτό. Η πλάκα είναι άλλο πράγμα, αλλά κι εμείς δεν δώσαμε ποτέ σημασία σε αυτό το θέμα. Το θεωρώ γελοίο, ξεφτίλα».

ντορα μεσανυχτα

  • Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στην Ελεονώρα Μελέτη:

https://vimeo.com/393882591

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This