«Mε νάρκωσαν, με απήγαγαν και με βίαζαν» καταγγέλει η Duffy μετά από 10 χρόνια απουσίας (video)

Must Read

Παγκόσμιο σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η αποκάλυψη της Ουαλής τραγουδίστριας που μάγεψε το κοινό όταν πρωτοεμφανίστηκε το 2007. 

Με την βελούδινη φωνή που λάτρεψαν οι φαν της σόουλ, και με μια εντυπωσιακή ομορφιά, η Duffy συστήθηκε στο κοινό με τις επιτυχίες «Rockferry», «Mercy» και «Stepping Stone». Mετά από 3 χρόνια και 2 άλμπουμ, η Duffy εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την μουσική σκηνή και το προσκήνιο της showbiz σταμάτησε ακόμα και τις δημόσιες εμφανίσεις.

Το βράδυ της Τρίτης, η Duffy συγκλόνισε το κοινό με μια δημοσίευσή της στο Instagram στην οποία καταγγέλει ότι αισθάνθηκε οικεία και μίλησε σε έναν δημοσιογράφο για το περιστατικό που την ανάγκασε να κλειστεί στον εαυτό της. 

«Mε νάρκωσαν, με απήγαγαν και με βίαζαν»

«Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε τι μου συνέβη, πού εξαφανίστηκα και γιατί. Ένας δημοσιογράφος επικοινώνησε μαζί μου, βρήκε ένα τρόπο να με προσεγγίσει και τού τα είπα όλα το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν ευγενικός και ένιωσα τόσο καλά ώστε επιτέλους να μιλήσω. Η αλήθεια είναι, και σας παρακαλώ πιστέψτε με, ότι είμαι καλά και ασφαλής τώρα. Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν όμηρο για κάποιες ημέρες. Φυσικά επέζησα. Μου πήρε χρόνο να ανακάμψω. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το εκφράσεις», έγραψε στην μακροσκελή της ανάρτηση η τραγουδίστρια.

Η Duffy αναφέρει ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα αναρτήσει την συνέντευξή της στον δημοσιογράφο και ότι θα είναι διαθέσιμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

https://www.instagram.com/p/B8_95uYhFMQ/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This