Η «παθούσα» Γκουίνεθ Πάλτροου, φορά τη μάσκα της και μάς προειδοποιεί για τον κορωνοϊό!

Must Read

Με προστατευτική μάσκα μέσα στο αεροπλάνο για Παρίσι πόζαρε η Γκουίνεθ Πάλτροου, υπενθυμίζοντάς μας πως είναι από τους πλέον… αρμόδιους να μιλήσουν για τον κορωνοϊό, καθώς ήταν ένα από τα πρώτα θύματα της πανδημίας στην ταινία «Contagion»!  

«Στο δρόμο για το Παρίσι. Παρανοϊκή; Συγκρατημένη; Πανικοβλημένη; Ατάραχη; Πανδημία; Προπαγάνδα; Η Πάλτροου θα πέσει για ύπνο με αυτό το πράγμα στο αεροπλάνο. Έχω ήδη πρωταγωνιστήσει σε αυτή την ταινία. Μείνετε ασφαλείς. Μην δίνετε τα χέρια. Να πλένετε τα χέρια σας συχνά», γράφει στην λεζάντα της φωτογραφίας, η 47χρονη σταρ του Χόλιγουντ.

Διαβάστε επίσης: H Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στο νοσοκομείο φροντίζει σαν μικρό παιδί τον πατέρα της

Η Πάλτροου, αναφέρεται, φυσικά, στην ταινία «Contagion» (Πανδημία), όπου και πρωταγωνιστούσε, η οποία θυμίζει κατά πολύ την σημερινή κατάσταση. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη ταινία, η Αμερικανίδα ηθοποιός υπήρξε όχι μόνο εκείνη που μετέφερε τον ιό από την Κίνα στις ΗΠΑ, αλλά και το πρώτο θύμα του στη χώρα.

  • Δείτε την ανάρτηση της Γκουίνεθ Πάλτροου:

https://www.instagram.com/p/B9BxGPqFfpw/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This