Γάμος και γεννητούρια για τους… Ψηλούς – Και στο βάθος, Ντουμπάι!

Must Read

Ψηλός συνάντησε Ψηλού και ετοιμάζονται «να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», που λένε!

Happy end θα έχει, όπως μαθαίνουμε, το love story της Σταρ Ελλάς 2017 Μαρίας Ψηλού με τον επιχειρηματία αγαπημένο της, που, όλως τυχαίως, έχει το… ίδιο επίθετο με εκείνη!

Η Μαρία Ψηλού με τον αγαπημένο της Κώστα Ψηλό
Η Μαρία Ψηλού με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Ψηλό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο Κωνσταντίνος Ψηλός έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του και εκείνη αποδέχτηκε με χαρά να τον παντρευτεί, έπειτα από μόλις οκτώ μήνες γνωριμίας. Τα ευχάριστα νέα, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ.

Οι δύο ερωτευμένοι νέοι περιμένουν με ανυπομονησία και το πρώτο τους παιδί, γεγονός που πρόκειται να επισφραγίσει την ευτυχία τους. Όπως μάθαμε από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, η 22χρονη καλλονή βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και κυοφορεί κοριτσάκι. Η χαρά της ίδιας και του καλού της, λοιπόν, είναι διπλή, και, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον πολιτικό γάμο τους, που θα γίνει πριν από τα γεννητούρια.

Η Μαρία Ψηλού με τον αγαπημένο της Κώστα Ψηλό
Η Μαρία Ψηλού με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Ψηλό

Τρία νυφικά για τη Μαρία

Το μεγάλο γλέντι για την επίσημη ένωσή τους, πάντως, αναμένεται να λάβει χώρα στην Αθήνα το καλοκαίρι, όταν ο Ψηλός και η Ψηλού θα τελέσουν τον θρησκευτικό γάμο τους, έχοντας,προηγουμένως, αποκτήσει τον καρπό του έρωτά τους. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο σχεδιάζει να φορέσει εκείνη την ημέρα τρία νυφικά, ένα στην εκκλησία, ένα στο γλέντι και ένα στο after party, γιορτάζοντας, έτσι, στο φουλ τον έρωτά της με τον επιχειρηματία και επενδυτή.

Μαρία Ψηλού
Μαρία Ψηλού

Και, σαν να μην έφταναν οι γάμοι και τα γεννητούρια, το ζευγάρι ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στο Ντουμπάι, καθώς ο Κωνσταντίνος επεκτείνεται επαγγελματικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Μαρία Ψηλού με τον αγαπημένο της Κώστα Ψηλό
Η Μαρία Ψηλού με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Ψηλό, στο Ντουμπάι

Μη νομίζετε, όμως, ότι η Μαρία θα αφήσει την καριέρα της. Απεναντίας, σκέφτεται να τη συνδυάσει με την οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μόλις γεννήσει, θα γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρίας του άνδρα της, ενώ σκέφτεται να ανοίξει έναν δικό της οίκο μόδας με έδρα το Ντουμπάι, όπου θα σχεδιάζει τα δικά της ρούχα υψηλής ραπτικής!

Διαβάστε επίσης: Η Αμίνα Χακίμ, που είχε αποχωρήσει για λόγους υγείας, επιστρέφει δριμύτερη στο «My Style Rocks»! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This