«Σύννεφα» στη σχέση της Ίλντα Κρόνι του «GNTM» με τον star του Bollywood Ασίς Καπούρ! (video)

Must Read

Δεν μιλάει, υποτίθεται, για τα προσωπικά της η Ίλντα Κρόνι, αλλά, μόλις ρωτήθηκε αν έχει χωρίσει από τον αγαπημένο της, τα είπε όλα… χαρτί και καλαμάρι!

Η πρώην παίκτρια του «Greece’s Next Top Model», βρέθηκε στο κοινό πάρτι γενεθλίων της Ελευθερίας Καρναβά και της Σπυρούλας Κάιζερ, που επίσης συμμετείχαν στο reality μοντέλων του Star, και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σταρ του Bollywood Ασίς Καπούρ, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

Ίλντα Κρόνι Ασίς Καπούρ

Όταν είχε αποχωρήσει από το «GNTM», η Ίλντα Κρόνι είχε δηλώσει χαρούμενη που θα βρισκόταν και πάλι στην αγκαλιά του Ινδού γόη συντρόφου της. Τι μεσολάβησε, λοιπόν, και, λίγες εβδομάδες αργότερα, άρχισαν οι φήμες περί τέλους του ειδυλλίου τους;

Ίλντα Κρόνι Ασίς Καπούρ

Διαβάστε επίσης: H Δανάη Μιχαλάκη κουρεύτηκε για χάριν… της Δρόσως στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

Η ίδια ανέλαβε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, φροντίζοντας, προηγουμένως, να τονίσει πως δεν της αρέσει να αναφέρεται δημόσια σε θέματα που αφορούν τα συναισθηματικά της ζητήματα. «Μπορεί και να ισχύουν αυτά που ακούγονται. Υπάρχουν κάποια θέματα, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμη οριστικός χωρισμός», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει σοβαρή κρίση στη σχέση της με τον Ασίς, αλλά -για την ώρα τουλάχιστον- δεν έχει γραφτεί το… the end!

  • Δείτε (ξανά) την αποχώρηση της Ίλνας από το «GNTM2»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This