Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Η μάνα μου είναι ανιψιά του Έλληνα βασιλιά των τσιγγάνων» (video)

Must Read

O αγαπημένος Μάκης Χριστοδουλόπουλος κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο «Voice» και με αφορμή τις νέες του εμφανίσεις, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά.

 Ο δημοφιλής  τραγουδιστής μίλησε ως περήφανος παππούς για τον εγγονό του Μάκη και πώς ανακάλυψε το ταλέντο του στην μουσική και το τραγούδι. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος περιγράφει την περίοδο που του έδωσαν να το τραγουδήσει  το «να’χαν οι καρδιές αμπάρες» και προσπαθούσε εσκεμμένα να ακούγεται φάλτσος στην ηχογράφηση επειδή δεν του άρεσαν καθόλου οι στοίχοι. 

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε επίσης στην τσιγγάνικη καταγωγή της μητέρας του, η οποία είναι ανιψιά του Έλληνα βασιλιά των τσιγγάνων: «Το χωριό μου είναι το Σώστι στην Αμαλιάδα. Η μάνα μου είναι ανιψιά του Έλληνα βασιλιά των τσιγγάνων. Γιατί να το κρύψω ότι η μάνα μου είναι από εκεί που είναι; Είπα και στον Μάκη τον εγγονό μου, εγώ ξέρω και τη γλώσσα της μάνας μου, πρέπει να μάθεις και τη γλώσσα αυτή που ξέρω εγώ».

https://www.youtube.com/watch?v=fDrFdDVlzz8&t=55s

Δείτε επίσης: Στρατιωτικός στην πρώτη γραμμή του Έβρου ο αδερφός της Ελένης Χατζίδου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This