Η Αντζελίνα πήρε τα παιδιά κι εξαφανίστηκε λίγο πριν τη δίκη για την κηδεμονία!

Must Read

Φωτιά φαίνεται ότι παίρνει ξανά η διαμάχη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς η 44χρονη σταρ όχι μόνο προσέφυγε εκ νέου στη Δικαιοσύνη, αλλά φέρεται ότι έχει πάρει τα πέντε ανήλικα παιδιά τους και έχει εξαφανιστεί.

Η ιστοσελίδα «The Blast» έδωσε πρώτη την είδηση ότι η Τζολί κατέθεσε στις 3 Μαρτίου αίτηση σε αμερικανικό δικαστήριο, για να γίνει «επαναξιολόγηση» της προ μηνών δικαστικής απόφασης, η οποία έδινε από κοινού την επιμέλεια των παιδιών, εκτός του 18χρονου Μάντοξ, και στους δύο πρώην συζύγους.

Η ίδια απόφαση προέβλεπε, επίσης, ότι τα παιδιά πρέπει να ζουν κοντά στην περιοχή όπου ζει ο πατέρας τους, μη επιτρέποντας στην Τζολί να μετακομίσει στη Γαλλία, όπως επιθυμούσε. Συνήθως το αίτημα επαναξιολόγησης κατατίθεται όταν υπάρχουν φόβοι για κακοποίηση των παιδιών ή πρόβλημα ψυχικής υγείας και καταχρήσεων του γονιού.

Η κατάσταση φέρεται ότι έγινε ακόμη χειρότερη στη συνέχεια, καθώς το περιοδικό «New Idea» της Αυστραλίας υποστήριξε ότι αμέσως μετά την προσφυγή στο δικαστήριο η Τζολί εξαφανίστηκε μαζί με τα παιδιά.

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο Πιτ έπρεπε να συναντήσει τα παιδιά τους την περασμένη εβδομάδα και να περάσει μαζί τους τρεις ημέρες. Όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό, όσο κι αν προσπάθησε, ο 56χρονος ηθοποιός δεν κατάφερε να βρει στο τηλέφωνο την Τζολί ή κάποιο από τα παιδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This