Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Η Αντζελίνα πήρε τα παιδιά κι εξαφανίστηκε λίγο πριν τη δίκη για την κηδεμονία!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Φωτιά φαίνεται ότι παίρνει ξανά η διαμάχη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς η 44χρονη σταρ όχι μόνο προσέφυγε εκ νέου στη Δικαιοσύνη, αλλά φέρεται ότι έχει πάρει τα πέντε ανήλικα παιδιά τους και έχει εξαφανιστεί.

Η ιστοσελίδα «The Blast» έδωσε πρώτη την είδηση ότι η Τζολί κατέθεσε στις 3 Μαρτίου αίτηση σε αμερικανικό δικαστήριο, για να γίνει «επαναξιολόγηση» της προ μηνών δικαστικής απόφασης, η οποία έδινε από κοινού την επιμέλεια των παιδιών, εκτός του 18χρονου Μάντοξ, και στους δύο πρώην συζύγους.

Η ίδια απόφαση προέβλεπε, επίσης, ότι τα παιδιά πρέπει να ζουν κοντά στην περιοχή όπου ζει ο πατέρας τους, μη επιτρέποντας στην Τζολί να μετακομίσει στη Γαλλία, όπως επιθυμούσε. Συνήθως το αίτημα επαναξιολόγησης κατατίθεται όταν υπάρχουν φόβοι για κακοποίηση των παιδιών ή πρόβλημα ψυχικής υγείας και καταχρήσεων του γονιού.

Η κατάσταση φέρεται ότι έγινε ακόμη χειρότερη στη συνέχεια, καθώς το περιοδικό «New Idea» της Αυστραλίας υποστήριξε ότι αμέσως μετά την προσφυγή στο δικαστήριο η Τζολί εξαφανίστηκε μαζί με τα παιδιά.

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο Πιτ έπρεπε να συναντήσει τα παιδιά τους την περασμένη εβδομάδα και να περάσει μαζί τους τρεις ημέρες. Όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό, όσο κι αν προσπάθησε, ο 56χρονος ηθοποιός δεν κατάφερε να βρει στο τηλέφωνο την Τζολί ή κάποιο από τα παιδιά.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ