Σαν… δυο ξένοι ο Γουίλιαμ και ο Χάρι σε δημόσια συνάντησή τους

Must Read

Περισσότερο με μακρινούς συγγενείς παρά με δεμένα αδέλφια έμοιαζαν οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι στην πρώτη τους δημόσια συνάντηση μετά την αναχώρηση του δεύτερου για τον Καναδά, σε λειτουργία που τελέστηκε για την Κοινοπολιτεία στο αβαείο του Ουέστμινστερ. Η κάθε άλλο παρά ζεστή συνάντηση των δύο αδελφών, που συνοδεύονταν από τις συζύγους τους, δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν, αφού αντάλλαξαν ένα σκέτο «γεια», κάποια φευγαλέα βλέμματα και ένα ψυχρό χαμόγελο όταν συναντήθηκαν μέσα στον ναό.

ΧΑΡΙ ΓΟΥΙΛΙΑΜ

Την είσοδό τους στο αβαείο έκαναν πρώτοι ο Χάρι και η Μέγκαν, οι οποίοι πήραν τις θέσεις τους στην πίσω σειρά των καθισμάτων, δίπλα στον πρίγκιπα Έντουαρντ. Εν συνεχεία μπήκαν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, οι οποίοι χαιρέτησαν με ένα νεύμα κι ένα «γεια» το ζευγάρι προτού καθίσουν στην πρώτη σειρά, μαζί με τη βασίλισσα, τον Κάρολο και την Καμίλα.

ΧΑΡΙ ΓΟΥΙΛΙΑΜ

Το κλίμα αμηχανίας προσπάθησε να εκτονώσει ο Έντουαρντ, κάνοντας προφανώς κάποια αστεία, στα οποία ανταποκρίθηκαν γελώντας ο Χάρι και η Μέγκαν. Το ζευγάρι, αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης, που ήταν και η τελευταία τους βασιλική υποχρέωση, αποχώρησε με το αυτοκίνητό του. Ο Χάρι έδειχνε εμφανώς φορτισμένος και η Μέγκαν του κρατούσε σφιχτά το χέρι.

ΧΑΡΙ ΓΟΥΙΛΙΑΜ

Δείτε επίσης: Η Αντζελίνα πήρε τα παιδιά κι εξαφανίστηκε λίγο πριν τη δίκη για την κηδεμονία!

ΧΑΡΙ ΓΟΥΙΛΙΑΜ

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η ψυχρότητα ανάμεσα στα δύο ζευγάρια οφειλόταν στο γεγονός ότι ο Χάρι και η Μέγκαν πληροφορήθηκαν την τελευταία στιγμή ότι δεν τους επιτρεπόταν να καθίσουν στην ίδια σειρά με τα «πρωτοκλασάτα» μέλη της βασιλικής οικογένειας, παρότι η αρχική συμφωνία προέβλεπε ότι η τελευταία βασιλική εμφάνισή τους θα είχε την επισημότητα που της άρμοζε. Να σημειωθεί ότι στην περσινή εκδήλωση τα δύο ζευγάρια είχαν μπει μαζί στο αβαείο και περίμεναν, αφού πρώτα κάθισαν στην πρώτη σειρά, την άφιξη της βασίλισσας και του Καρόλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This