Κυριακή 20/6/2021

Αποχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το MasterChef με αδιαθεσία (video)

H μπλε ομάδα δεν τα κατάφερε χθες και ηττήθηκε στην δοκιμασία του MasterChef! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο αρχηγός, Σταύρος Βαρθαλίτης να αναλάβει τις ευθύνες και να προτείνει τον εαυτό του ως υποψήφιο για αποχώρηση. Για την επιτυχημένη προσπάθεια, του Σταύρου Γεωργίου, αποφάσισε να δώσει σε αυτόν την ασυλία.

Ακολούθησε οι δοκιμασία ασυλίας, όμως ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους παίκτες ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφυγε από το πλατό επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία:

Στη συνέχεια, οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef για να λάβουν μέρος στη δοκιμασία ασυλίας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όμως, ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και αποχώρησε από το γύρισμα, με τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει τη σχετική ενημέρωση στους παίκτες: «Λοιπόν, είχαμε το συμβούλιο πριν από λίγο. Συγχύσατε τον Λεωνίδα, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, οπότε συνεχίζουμε εγώ και ο Πάνος», δήλωσε με το καυστικό του ύφος ο Σωτήρης Κοντιζάς…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ