Αποχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από το MasterChef με αδιαθεσία (video)

Must Read

H μπλε ομάδα δεν τα κατάφερε χθες και ηττήθηκε στην δοκιμασία του MasterChef! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο αρχηγός, Σταύρος Βαρθαλίτης να αναλάβει τις ευθύνες και να προτείνει τον εαυτό του ως υποψήφιο για αποχώρηση. Για την επιτυχημένη προσπάθεια, του Σταύρου Γεωργίου, αποφάσισε να δώσει σε αυτόν την ασυλία.

Ακολούθησε οι δοκιμασία ασυλίας, όμως ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στους παίκτες ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφυγε από το πλατό επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία:

Στη συνέχεια, οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef για να λάβουν μέρος στη δοκιμασία ασυλίας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όμως, ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και αποχώρησε από το γύρισμα, με τον Σωτήρη Κοντιζά να κάνει τη σχετική ενημέρωση στους παίκτες: «Λοιπόν, είχαμε το συμβούλιο πριν από λίγο. Συγχύσατε τον Λεωνίδα, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία, οπότε συνεχίζουμε εγώ και ο Πάνος», δήλωσε με το καυστικό του ύφος ο Σωτήρης Κοντιζάς…

https://www.youtube.com/watch?v=37hRslBzVNw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This