Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αγωνιούν για φίλους και συγγενείς στην Ιταλία

Must Read

«Ξυπνάμε και κοιμόμαστε με το φόβο»! Κραυγή αγωνίας από την Έλενα Ασημακοπούλου για τον κορωνοϊό. Η ηθοποιός και ο άντρας της, ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μπρούνο Τσιρίλο, μένουν σπίτι με την ανάσα κομμένη για τους φίλους και τους συγγενείς που έχουν στη γειτονική Ιταλία, την ευρωπαϊκή χώρα που πλήττεται βάναυσα από την πανδημία. Οι δυο τους έχουν κλειστεί μέσα για να προστατευτούν και να προστατέψουν την κόρη τους Μαρία Ροζάρια, ωστόσο δεν γίνεται να μην ανησυχούν.

«Παιδιά, μείνετε μέσα»

Η όμορφη Έλενα, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα για τη δύσκολη αυτή εποχή, να προειδοποιήσει και να προτρέψει τον κόσμο να υπακούσει στα μέτρα της κυβέρνησης, έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram:

«Παιδιά, μείνετε μέσα γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα… Είναι τρομερά απογοητευτικές οι εικόνες που βλέπουμε στα μέσα ενημέρωσης να δείχνουν τον κόσμο να κάνει τις βόλτες του στις παραλίες… Προφανώς και δεν έχουν καταλάβει την επικινδυνότητα του ιού… Τηλεόραση δεν έχουν όμως στο σπίτι τους να δουν τι συμβαίνει στον κόσμο;» αναρωτήθηκε αρχικά και συμπλήρωσε: «Εμείς ξυπνάμε και κοιμόμαστε με τον φόβο μη χτυπήσει το τηλέφωνο και είναι κάποιος από την οικογένεια του Μπρούνο που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον κορωνοϊό… Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει στην Ιταλία και χαλαρώστε λίγο… Μη φτάσουμε να ζούμε και εμείς αυτές τις δύσκολες στιγμές».

https://www.instagram.com/p/B9xHPodhpxO/

Δείτε επίσης: Το προφητικό τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη «Κάτι μας κρύβουν» κυκλοφόρησε το 2017, με άρωμα… κορωνοϊού (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This