Δευτέρα 21/6/2021

Σμαράγδα Καρύδη: «Ήρθε η ώρα οι Έλληνες μεγιστάνες να βάλουν το χέρι στην τσέπη» (video)

Με ένα ηχηρό μήνυμα, η Σμαράγδα Καρύδη, έκανε έκκληση από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την ενίσχυση της χώρας μας που δίνει μια πρωτόγνωρη μάχη για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σμαράγδα Καρύδη

Η αγαπημένη ηθοποιός απευθύνεται σε Έλληνες που απαρτίζουν τον κύκλο των μεγαλομετόχων και των οικονομικά ισχυρών και ζητά να δώσουν μιμηθούν τις σημαντικές προσφορές των ευεργετών όπως ο Ανδρέας Συγγρός, ο Γεώργιος Αβέρωφ και ο Ευάγγελος Ζάππας:

«Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν… Ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά. Χρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα: Χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, χρειάζονται γάντια, χρειάζονται μάσκες. Οτιδήποτε χρειάζεται μπορείτε να το μάθετε πάρα πολύ εύκολα, μπορείτε να συνεργαστείτε και μεταξύ σας, μπορείτε να μοιράσετε τις δουλειές, πάντως είναι η ώρα να βοηθήσετε. Και είναι η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν όλοι οι μεγάλοι ευεργέτες ενόψει και της 25ης Μαρτίου που θα γιορτάσουμε σε λίγες ημέρες. Είναι ώρα να φερθείτε σαν τον Συγγρό, τον Αβέρωφ, το Ζάππα, το Σίνα και τόσους άλλους σπουδαίους ευεργέτες αυτής της χώρας κι έτσι κι εσείς μπορείτε στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε μια πλατεία, σε μια λεωφόρο, σε ένα αεροδρόμιο, σε ένα δρόμο και να μη μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κάποιες κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών. Κάντε το τώρα, μπορείτε και κυρίως κάντε το απ’ το σπίτι. Να είστε καλά

View this post on Instagram

Stayhome Stayhuman

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ