Η Sirina παίρνει τις… προφυλάξεις της και σταματά λόγω κορωνοϊού

Must Read

Μπορεί ο «βασιλιάς του ελληνικού πορνό», όπως αποκαλούν τα media τον παραγωγό και σκηνοθέτη ταινιών για ενήλικες Δημήτρη Σειρηνάκη, να έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα δωρεάν πρόσβαση στο κανάλι της εταιρίας του, ονόματι Sirina, σε όλους τους Έλληνες που έμειναν σπίτι λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο ίδιος δεν επηρεάστηκε από την πανδημία.

Απεναντίας, όπως σε όλες σχεδόν τις παραγωγές τηλεοπτικών σίριαλ και ψυχαγωγικών εκπομπών στην Ελλάδα, έτσι και στις δικές του xxx ταινίες σταμάτησαν προσωρινά τα γυρίσματα για λόγους ασφαλείας στην προσπάθεια να περιοριστεί ο φονικός ιός.

«Η Sirina είναι η πρώτη εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών παγκοσμίως που ακυρώνει τα προγραμματισμένα γυρίσματα για να προστατεύσει τους συνεργάτες της και τις οικογένειές τους μέχρι να σταματήσει ο κίνδυνος του κορωνοϊού» αναφέρει ο επιχειρηματίας σε σχετική ανακοίνωσή του στα μέσα ενημέρωσης.

https://www.instagram.com/p/B9ynWpag6l0/

Δείτε επίσης: Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δοκιμασία από τον Θεό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This