Τετάρτη 16/6/2021

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες ώρες, το “εγώ” υποχωρεί μπροστά στο “εμείς”»

«Αυτές τις πρωτόγνωρες και δύσκολες ώρες, με συγκίνηση βλέπω τον λαό μας ενωμένο να πολεμά για ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο. Το εγώ υποχωρεί μπροστά στο εμείς», λέει σε δημόσιο μήνυμά της η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του Σωματείου «Ελπίδα».

Η ίδια αναφέρεται στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν μάχη για τις ζωές των ασθενών, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας τα εξής:
«…Παρακολουθώντας κάθε μέρα με αγωνία τους αριθμούς στη χώρα μας και στο εξωτερικό, που τόσο κυνικά αντανακλούν τη σημερινή σκληρή πραγματικότητα, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ την Πολιτεία, με πρωτεργάτη τον πρωθυπουργό μας κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα γρήγορα αντανακλαστικά που είχε η Ελλάδα μας στην αρχή της πανδημίας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περάσουμε αυτή την κρίση με τις μικρότερες δυνατές συνέπειες. Ανεκτίμητη, όμως, είναι η συμβολή του ηρωικού γιατρού, μα πάνω από όλα του ανθρώπου, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος μαζί με το επιτελείο του κάνει καθημερινά έναν άθλο για να σταθεί η χώρα όρθια. Η πατρίδα τού οφείλει πολλά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ