Η Φαίη Σκορδά από την εκπομπή της εξήγησε όσα την φόβισαν στον κορωνοϊό (video)

Must Read

H Φαίη Σκορδά επέστρεψε υγιέστατη και λαμπερή στην εκπομπή της «Πρωινό», η οποία είχε διακοπεί προσωρινά λόγω του κρούσματος της παρουσιάστριας.

Η αγαπημένη Φαίη Σκορδά, που είναι πλέον αρνητική στον ιό, από το πλατό της εκπομπής της εξήγησε ότι ενώ ήταν ασυμπτωματική, ο παράγοντας που την έκανε να φοβάται, ήταν η υγεία των παιδιών της. «Είμαστε εδώ βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ μετά από 14 ημέρες, οι οποίες έχουν περάσει και παραπάνω, μπορώ να επανέλθω στη δουλειά μου», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

«Εδώ στο πόστο μας μετά από αρκετές μέρες, γιατί έτσι ήταν το σωστό, Να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα γλυκά μηνύματα που μου στείλατε. Είμαστε εδώ βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ μετά από 14 ημέρες, οι οποίες έχουν περάσει και παραπάνω, μπορώ να επανέλθω στη δουλειά μου. Θα προσπαθήσουμε μέσα σε αυτή την πραγματικότητα η οποία είναι εντελώς πρωτόγνωρη. Στο Instagram δεν έχω πει πολλά, ούτε έχω ανεβάσει πολλές φωτογραφίες γιατί αισθανόμουν ότι ήταν πολλές οι ερωτήσεις αλλά ήταν για μένα μικροπρεπές να κάθομαι να απαντάω ενώ όλη αυτή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή», σχολίασε αγαπημένη παρουσιάστρια.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε στη συνέχεια: «Δεν είχα συμπτώματα όλες αυτές τις μέρες, αλλά σαφώς υπάρχει ένας φόβος. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς, οι οποίοι μου έλεγαν ότι η ψυχραιμία είναι πολύ σημαντική. Το μόνο που με φόβισε ήταν τα παιδιά, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο. Αισιοδοξία θέλω να μεταφέρω αλλά σαφώς ανθρώπινα υπάρχει ένας φόβος αλλά πρέπει να υπάρχει μια ψυχραιμία. Τα έκανα τελείως προληπτικά τα τεστ γιατί ερχόμουν σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο. Όταν με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν για τα αποτελέσματα, ότι τα παιδιά είναι αρνητικά κι εγώ θετική χτύπησε το κουδούνι και μου είχαν φέρει κάποια κρέατα. Είχα αγχωθεί και φώναζα “μη μπείτε μέσα!”. Μιλάω τελείως ανθρώπινα, σαν Φαίη, το μόνο που με φόβισε ήταν για τα παιδιά. Δε σκέφτηκα τίποτα άλλο. Ξαφνικά μέσα σε 5 λεπτά έβαλα μία μάσκα, γάντια και μια σακούλα σκουπιδιών, δεν ξέρω γιατί! Την έβαλα πάνω από τα ρούχα!»

https://www.youtube.com/watch?v=VouwqHmWPFo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This