Δευτέρα 21/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Θα αναλάβετε σε μεγαλύτερο βαθμό τις ευθύνες σας και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε απελευθερωμένοι. Ετσι κι αλλιώς η αίσθηση του καθήκοντος σας ευχαριστεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Απομακρυνθείτε από όσους και όσα σας δημιουργούν προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενεργήστε έξυπνα, προνοήστε για αυτά που θέλετε να πετύχετε και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα κι αν νομίζετε πως οι στόχοι σας αργούν να πάρουν μορφή. Εξηγήστε στους γύρω σας τι ζητάτε και ρωτήστε τους ευθέως αν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε περισσότερο παραγωγικοί. Απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατόν από το άγχος σας και μην ξεσπάτε τον θυμό σας στους άλλους, αφού αυτή η αντίδραση δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε με δύναμη και θάρρος ένα καινούργιο ρίσκο, διατηρώντας παράλληλα και κάποιες επιφυλάξεις, γιατί μόνο έτσι θα ανταποκριθείτε καλύτερα και με το μικρότερο κόστος. Οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, γιατί έχετε τη δύναμη να καθιερωθείτε.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις γι’ αυτόν τον μήνα, γιατί δεν πρόκειται να φανείτε συνεπείς. Να είστε έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Η εμπειρία σας μπορεί να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε καλύτερα τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να αποβάλετε από πάνω σας τα διλήμματα που σας ταλανίζουν, δεν θα μπορέσετε να κάνετε τη νέα αρχή που επιθυμείτε. Είναι προαπαιτούμενο να ρυθμίσετε τα προσωπικά και εργασιακά σας θέματα και μετά να προχωρήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε μεθοδικά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας και πώς θα βελτιώσετε τις συνθήκες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι δραστηριότητές σας θα έχουν καλή έκβαση και θα πάρετε την ηθική ικανοποίηση που αποζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε τις δυνάμεις σας για αργότερα, καθώς μπορεί η τάση που έχετε να ανταποκριθείτε ταυτόχρονα σε όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις να σας ικανοποιεί, αλλά αν το κάνετε συνήθεια, με τον καιρό θα αρχίσει να σας κουράζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο στις όποιες παράλογες απαιτήσεις των άλλων. Οσο κι αν θα είναι αναπόφευκτες οι υποχωρήσεις, πρέπει να θέσετε τα όριά σας. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας. Μια εκδρομή θα ανεβάσει αρκετά το ηθικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να βοηθηθείτε να δείτε ήρεμα τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, τις οποίες μέχρι τώρα τις αντιμετωπίζατε αρνητικά. Επιβάλλεται τη συγκεκριμένη περίοδο να σταθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να πράξετε αυτά που θεωρείτε πρωτεύοντα και έχουν σχέση με τις πραγματικές ανάγκες σας, και οι ενέργειές σας θα επιβραβευτούν. Ομως, συγκρατήστε την ανυπομονησία σας για να μην παραγκωνιστούν άθελά σας οι άλλοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι λιγότερες και τα καλύτερα έρχονται. Πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητα στις απόψεις σας για να μην χαλάσετε τις συνεργασίες σας. Μην παρασυρθείτε σε σπατάλες που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ