Ο Χάρης Χριστόπουλος «μένει σπίτι» κι ετοιμάζεται να γίνει χαζομπαμπάς για πρώτη φορά (video)

Must Read

Πατέρας θα γίνει ο Χάρης Χριστόπουλος, αφού η όμορφη σύζυγός του Αννίτα Μπραντ κυοφορεί το πρώτο τους παιδί. Την ευχάριστη είδηση έκαναν γνωστή χθες το πρωί ο φωτογράφος και η make up artist, μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha», με την οποία ο Χάρης συνεργάζεται κιόλας φέτος.

Ωστόσο, η εγκυμοσύνη της γυναίκας του πρόκειται να τον κρατήσει προληπτικά μακριά από το στούντιο της εκπομπής στον Alpha από εδώ και στο εξής, αφού, όπως είπαν οι δυο τους στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχουν μόνο ο ένας τον άλλον κι αν πάθει κάτι ο Χάρης, δεν θα μπορεί να προσέξει τη σύζυγό του.

«Η Αννίτα είναι τους τελευταίους τρεις μήνες μέσα στο σπίτι, δεν έχει βγει καθόλου. Το Αννιτάκι μας είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί» είπε χαρακτηριστικά ο γοητευτικός φωτογράφος.

«Το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα πολύ. Είναι σαν όνειρο. Το έμαθα λίγες μέρες πριν από τα γενέθλιά μου, τον Δεκέμβρη. Με το που το μάθαμε και του το είπα πως έκανα τεστ, κρατούσαμε πολύ χαμηλούς τόνους. Κάναμε εξετάσεις αίματος. Χαρήκαμε πάρα πολύ όσο προχωρούσε και πήγαν όλα καλά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, με τη σειρά της η Αννίτα.

Το ζευγάρι, πάντως, δεν ανακοίνωσε ακόμα το φύλο του μωρού. Να θυμίσουμε ότι ο Χριστόπουλος και η Μπραντ παντρεύτηκαν κρυφά τον Σεπτέμβριο του 2018 ύστερα από 15 χρόνια σχέσης.

Δείτε επίσης: Έκκληση από την Χριστίνα Αλεξανιάν για στήριξη της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This