Τετάρτη 16/6/2021

Ξέσπασε ο ηθοποιός Μάριος Πετρίδης! «Ανοίξτε τους ναούς»

«Δοκιμασία» από τον Θεό που κανείς πέραν Εκείνου δεν μπορεί να αποτρέψει χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό ο Κύπριος ηθοποιός Μάριος Πετρίδης.

«Όσο δεν ανοίγουν οι ορθόδοξοι ναοί τόσο θα παρατείνεται το κακό με τον κορωνοϊό!» τονίζει σε μακροσκελή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο καλλιτέχνης, που ξεκίνησε τη διαδρομή του ως τραγουδιστής το 2014 από το talent show της Κύπρου «Your Song» με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εξελίχθηκε τελικά σε ηθοποιό που υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Γιώργο Ιωάννου στο σίριαλ «Ρουά Ματ» του ΑΝΤ1, φαίνεται πως βλέπει από άλλη οπτική γωνία το κακό που μαστίζει τον κόσμο το τελευταίο διάστημα.

«Δεν θέλω να απογοητεύω κανέναν. Απεναντίας. Γι’ αυτό θέλω να πω το εξής: Όσο δεν ανοίγουν οι ορθόδοξοι ναοί τόσο θα παρατείνεται το κακό με τον κορωνοϊό. Πρέπει σαν λαός και σαν χριστιανοί να το καταλάβουμε αυτό! Πρέπει γρήγορα να ξυπνήσουμε! Είναι δοκιμασία και έχουμε αποτύχει ως χριστιανοί!» αναφέρει στην ανάρτησή του.

«Μας κυριεύει ο φόβος του θανάτου, που, αν το καλοσκεφτούμε, είναι αναπόφευκτος για όλους ανεξαιρέτως και θα συμβεί έτσι κι αλλιώς! Φοβόμαστε τον θάνατο; Τότε να στραφούμε στον Χριστό που είναι η Ζωή και η θεραπεία όπως και η Ανάστασις των πάντων» συνεχίζει και προτρέπει: «Ας ξυπνήσουμε, ας αντιδράσουμε, ας κάνουμε κάτι. Μη δεχόμαστε άλλο το παράλογο. Δεν λύνονται τέτοια προβλήματα και δοκιμασίες χωρίς Χριστό. Φέρουμε ευθύνη όλοι ως χριστιανοί, ως σώμα της Εκκλησίας, ως σώμα του Χριστού. Μόνο ο Θεός μέσω της πίστης μπορεί να σταματήσει όλο αυτό το κακό… Μόνο Αυτός, ο Κύριός μας, ο Θεός μας, ο Δημιουργός και Πατέρας μας!!! Ούτε η επιστήμη ούτε τα ανθρώπινα (=μέτρα), ΜΟΝΟ Η ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. Μόνο Αυτός με τις πρεσβείες της Υπερευλογημένης Θεοτόκου. Αμήν» καταλήγει με μια προσευχή ο θεοσεβούμενος ηθοποιός.

Δεν θέλω να απογοητεύω κανένα. Απεναντίας…!!! Γι'αυτό, θελω να πω το εξής: Όσο δεν ανοίγουν οι Ορθόδοξοι Ναοί, τόσο θα…

Gepostet von Marios Petrides am Sonntag, 29. März 2020

Δείτε επίσης: Ο Χάρης Χριστόπουλος «μένει σπίτι» κι ετοιμάζεται να γίνει χαζομπαμπάς για πρώτη φορά (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ